iPhone 11 er ute, og det første mange gjør er å beskytte det nye kjøpet. Det finnes mange deksler tilgjengelig for iPhone 11, og de fleste av dem er billige og fra selskaper som du aldri har hørt om eller ikke vil eksistere på seks måneder. Ikke bare er det ingen garanti for at de faktisk vil holde din iPhone trygg, men de kan faktisk skade enheten din, skrape finishen eller gjøre den overopphetet.

Her er de beste iPhone 11-dekslene du kan få akkurat nå fra pålitelige selskaper.

De beste offisielle dekslene

Hvis du vil være sikker på at dekselet vil 100% fungere med din nye iPhone, kan du ikke gå feil med Apple sine offisielle deksler. Apple har en hel serie med plast- , silikon- og lærdeksler som passer perfekt til din nye iPhone.  Alle er foret med mikrofiber på innsiden for å beskytte telefonens finish og beskytter mot fall.

Beste gjennomsiktige deksel

Hvis din iPhone har en sprek farge er det ikke rart man ikke ønsker å dekke til den med en deksel. Derfor er disse klare dekslene perfekte for å gjøre mobilen mer vannstøtende, samtidig som at de holder den mer sikker.

  • Otterbox Symmetry : Dette etuiet fra Otterbox er helt tydelig, så fargen fra mobilen kan skinne gjennom dekselet. Den har fortsatt Otterbox sin vanntette teknologi og er kompatibel med sin Amplify glassbeskytter.
  • Lifeproof Slam : Dette slange dekselet fra LifeProof er designet for å beskytte din iPhone mot fall opp til 2 meter.
  • Lifeproof Nëxt : Hvis du trenger litt mer beskyttelse, har Nëxt en frontdeksel som hjelper til med å holde støv og rusk borte fra iPhone-en din. Den har også lukkede høyttalergitter og en forseglet (men fremdeles tilgjengelig) bunnport slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ødelegge ladeporten. Og Nëxt tilbyr en rekke fargede  å velge mellom.

Beste beskyttelse for iPhone

Disse dekslene er for deg som foretrekker en mer robust beskyttelse.

  • Otterbox Defender : Dette dekselet er bygget som en tank, og er tykk, stiv og solid. Det vil beskytte din iPhone mot dråper og holde ladeporten og dempebryteren fri for rusk. Den myke mikrofiberstøtten vil også holde glassets bakside på din iPhone ripefri. Den leveres også med et beltehylster som kan doble som stand.
  • Razer Arctech : Dette er et ganske unikt deksler. Denne redusere varmeoppbygging som er vanlig i de fleste andre deksler, og hjelper langsiktig batterihelse og øker den generelle smarttelefonytelsen. Det skal holde telefonen kjølig og beskyttet.

Beste lærdeksel

Nomad Active Rugged Case

Nomad er kjente for sine vanntette Apple-tilbehør. Deres Active Rugged-deksel til iPhone er intet unntak. Laget av spesialbehandlet skinn vil vanndråper rulle rett av dekselet. Den tilbyr også veldig god beskyttelse og vil ikke forstyrre trådløs lading. Hvis du leter etter noe som er stilig og holdbart er denne for deg.