Å lage dine egne blandede drinker hjemme kan være morsomt, og det er enkelt også med riktig blender. Fra smoothies til milkshakes til blandede cocktails, kan du kontrollere alle ingrediensene, fra frukten, til melken, til de sunne kosttilskuddene. Ved hjelp av en av de beste blanderne på markedet kan du lage mange smakfulle drinker på kjøkkenet ditt i løpet av sekunder. Og du kan være interessert i å vite at hastighet bare er en av de mange fordelene som en blender av høy kvalitet kan tilby.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

1. KitchenAid Artisan K400 Blender

Denne modellen kan være dyr, men det er verdt det. Dette er en av de beste og tøffeste blenderne på markedet. Ikke bare ser det bra ut, den kraftige motoren og automatiserte programmer blander alt du legger i det med letthet. Hvis du leter etter det beste, er dette modellen du skal kjøpe.

Anbefalte tester
  • Techradar.com: "A robust blender that looks great and works well "

-> Kjøp KitchenAid Artisan K400 Blender her (annonselenke)

2. KitchenAid 5-Speed Diamond Blender

KitchenAid 5-Speed Diamond Blender

Ikke alle vil svi av mange tusenlapper på en blender. Hvis du nå og da vil ha en blender til saus eller smoothie, er KitchenAid 5-trinns Diamond Blender den beste modellen vi har sett for under 2000 kr. Denne blenderen produserer grovere teksturer enn andre dyrere blendere, og motoren er ikke på langt nær like kraftig. Men det er en god og universal blender som er liten nok til å passe i de fleste kjøkkenskap.

Anbefalte tester
  • Cnet.com: "The KitchenAid 5-Speed is a diamond in the rough "

Kjøp KitchenAid Diamond blender her (annonselenke)

3. Magimix Power Blender

Magimix Power Blender

Denne tilbyr mye kraft, forskjellige innstillinger og kan kjøpes til en rimelig pris, avhengig av hvilken farge du velger. Den har en stor glass kanne med et volum på 1,8L og kommer med forskjellige tilbehør.

Dette er en av våre favoritter fordi det er en pålitelig, kraftig og gir god valuta for pengene. Dette er ikke et produkt som varer en eller to sesonger, det er en med en motor som er laget for å vare deg i mange år fremover.

Anbefalte tester
  • Goodhousekeeping.com: "It's a versatile machine that performed well in our tests. If you'll make use of all the attachments, it's a worthwhile investment."

Den har fire-trinns innstilling, og du kan også bruke innstillingene til å knuse is, stille den til smoothie, suppe, desserter og mer.

Kjøp Magimix Power Blender her (annonselenke)

4. Blendtec Classic 575

Blendtec Classic 575

Blendtec Classic 575 er en noe lav blender med en totale høyde på bare 38 cm. Den er lett, enkel å bruke og har en stabil base. Til tross for sin lille størrelse pakker blenderen en imponerende motor på 2200W. Knappene på konsollen er på et diskret og elegant panel innebygd i motorenheten, slik at blanderen lett kan tørkes ned. Blenderen har også et digitalt display som har en timer som teller hvor mange sekunder som gjenstår når du bruker et forhåndsinnstilt program.

Blenderen har også en bryter på baksiden som gjør det vanskeligere for barn å starte maskinen selv.

Anbefalte tester
  • Rtings.com: "The Blendtec Classic 575 is good for multi-purpose use."

En nedside med denne blenderen er støynivået og at kannen er noe liten. Mangelen på en blenderstang er en annen ulempe sammenlignet med andre maskiner.

Kjøp Blendtec Classic 575 her (annonselenke)

5. Oster VERSA Pro Performance Blender

Oster VERSA Pro Performance Blender

Ikke alle har budsjettet til en Vitamix- eller Blendtec-blender, men heldigvis trenger ikke de som har et mindre budsjett nøye seg med en mindre kraftig maskin. Oster Versa Blender har kanskje ikke de samme funksjonene som de dyrere tilbudene på denne listen tilbyr, men den er fremdeles mer enn kraftig nok for de fleste smoothies, supper og så videre.

Oster Versa kommer med tre forhåndsprogrammerte innstillinger, inkludert smoothie, dipp og suppe. Når det er sagt, i tilfelle disse forhåndsinnstillingene ikke er akkurat det du leter etter, kan du fremdeles manuelt justere hastigheten og pulsen.

Anbefalte tester
  • Gadgetreview.com: "The Oster Versa Pro takes blending to another level without too much hurt to your wallet."

Blanderen kommer med mer enn nok tilbehør for de fleste behov også. Du får et rustfritt stålblad og en motoren på 1.400 watt, sammen med to kokebøker med oppskrifter for å inspirere kreasjonene dine og en krukke med lav profil som er enkel å oppbevare når du bruker ikke den. Krukken kan ikke puttes i oppvaskmaskin, men den er enkel å rengjøre.

Kjøp Oster Versa her

6. Nutribullet

Du trenger kanskje ikke en stor blender som tar all plassen på kjøkkenbenken, i så fall er kanskje den mindre Nutribullet blanderen for deg. Denne blenderen kommer med en 600 watt motor, som ikke er like høy som noen av de andre på denne listen, men likevel bør være mer enn nok for smoothies og juice. Faktisk er denne blenderen spesielt en flott blander for de som ønsker å lage sunne godbiter som frukt smoothies og juice.

Nutribullet er mer enn god nok til å håndtere hele frukt og grønnsaker, og det kommer med en rekke tilbehør for å gjøre det. Koppen er på 24 gram, som bør være mer enn stor nok for smoothies med enkel servering. Du får også tilbehør som en kortere kopp, et avtrekksblad og et instruksjonshefte.

Selvfølgelig er det beste med Nutribullet det faktum at det er superenkelt å bruke, og at det er ganske billig. Prisen er en brøkdel av prisen på andre blendere på denne listen. Blenderen har ett års begrenset garanti.

Anbefalte tester
  • Choice.com.au: "Our testing has shown NutriBullets consistently produce good smoothies, easily processing fresh and frozen fruit, as well as vegetables such as cucumber, celery and green spinach. For some, these capabilities justify the price tag."

Blenderen har fått mange gode anmeldelser også, med noen brukere som legger merke til at den er kraftig nok til å skjære gjennom nøtter og frossen frukt med letthet.

Kjøp Nutribullet her (annonselenke)

7. Vitamix Professional Series 750 Blender

Vitamix har lenge produsert de beste blenderne på markedet, og Vitamix Professional Series 750 blender er ikke noe unntak. Faktisk kan blanderen finnes i mange kommersielle kjøkken takket være dens holdbarhet, allsidighet og høye kraft.

Noe av det brukerne liker med Professional Series 750, er det faktum at det kommer med en rekke forhåndsinnstilte programmer for alt fra supper til frosne desserter og smoothies. Hvis du ikke vil bruke en av forhåndsinnstillingene, kan du enkelt justere hastigheten på blenderen, og det er en pulsinnstilling for å gi raskere utbrudd av kraft.

Ikke bare det, men blenderen har også en stor beholder, som vil gjøre det enkelt å lage nok for en større gruppe mennesker. Heldigvis er blanderen relativt enkel å rengjøre også, takket være det faktum at det kommer med en fin selvrensende modus som sikrer at blenderen kan rengjøre seg selv på 30 til 60 sekunder. Det er også nyttig med tanke på at blenderen ikke kan puttes i oppvaskmaskinen.

Blenderen kan til og med varme opp ting. I følge Vitamax er blenderen rask nok til å skape friksjonsvarme, noe som gir kaldere ingredienser varme på rundt seks minutter. Med andre ord kan du egentlig lage en suppe i blenderen, uten å måtte slå på komfyren.

Anbefalte tester
  • Foodal.com: "One of the most powerful personal blenders on the market, the Vitamix 750 Professional Series Blender can power through anything you throw in it."

Hva er forskjellen mellom en foodprosessor og en blender?

En foodprosessor er en type maskin som kutter grønnsaker og frukt, koteletter, Noen foodprosessor blander også deig. De kan imidlertid ikke utføre alle oppgavene som en blender kan gjøre, for eksempel miksing, hakking og knusing.

En blender kan gjøre det meste av en foodprosessor kan utføre. Den kan hakke og purre grønnsaker og frukt.

Hvilket er bedre - en foodprosessor eller en blender?

Det hele avhenger av individuelle behov. En foodprosessor er rask nok hvis du vil lage en salat eller noe. Du kan gjøre dette i en blender. Det er noen få ting en blender ikke kan gjøre, for eksempel elting av deig.

Hvilken blender skal jeg kjøpe?

Blendere kommer i alle forskjellige former og størrelser med en rekke spesifikasjoner og priser, så det er best å evaluere kravene til din livsstil og kjøkken, og også den plassen du har tilgjengelig. Noen av de mer avanserte maskinene har en tendens til å være bulkere og tyngre, med større mugger og stativer.

Det er også verdt å identifisere om du trenger en grei blender, bare for å blande smoothies og supper, eller om du vil ha tilleggsfunksjoner som isknusing, muligheten til å blande varme ingredienser eller kraften til å blende ingredienser som nøtter og frø.

Til slutt, hvis du har kort tid, og ønsker å spare på oppvaskingen, kan det være verdt å lete etter en enhet som følger med sin egen kopp som du kan blande smoothies direkte i. Så kan du bare slenge denne koppen i oppvaskmaskinen etterpå.