Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Coolstuff.no

Å lage sukkerspinn er faktisk ganske enkelt - en sukkerspinnmaskin snurrer sukker for å lage en nettlignende tekstur som fester seg til en kjegle, pinne eller stort sett hva som helst når du vikler den rundt og rundt. Det som er bra med å lage sukkerspinn hjemme er at du kan kontrollere ingrediensene, smakene og størrelsen på serveringene. Mange maskiner fungerer også med godterier, slik at du kan lage syrlig, syrlig, krydret, kanelsmak eller sukkerfritt sukkerspinn. Denne allsidige behandlingen kan også brukes som morsom pynt til desserter eller drinker.

Her er de beste sukkerspinneprodusentene som hjelper deg med å piske opp deilig sukkerspinn når du er hjemme. Denne listen er basert på omtaler, anmeldelser og tester som vi har funnet på nettet.

KitchPro Sukkerspinnmaskin

Dette er en morsom sukkerspinnmaskin til en svært rimelig pris. Her kan du enkelt lage fluffy sukkerspinn, og vil definitivt være et høydepunkt i et selskap. Det tar noe tid før sukkerspinnet er ferdig, men det er verdt det til slutt! Denne maskinen kan du også demontere når du skal vaske den. Retro-designet gjør at den ser bra ut på din benkeplaten, men du trenger ikke å bekymre deg for at den tar for mye plass. Det er også relativt lett slik at du enkelt kan flytte på den.

Den er enkel å bruke og lett å rengjøre. Viktigst av alt, du får luftige, deilige sukkerspinn hver gang.

  • Hos Coolstuff.no har denne sukkerspinnmaskinen 4.5/5 stjerner. Disse omtalene hevder at den er veldig enkel å bruke og at "Sukkerspinnet blir som man får på tivoli."

Kjøp KitchPro Sukkerspinnmaskin fra Coolstuff.no (annonselenke)

Champion Sukkerspinnmaskin

Denne sukkerspinnmaskinen er perfekt for alle typer fester og selskaper. Den er lett å rengjøre og alle de løse delene kan vaskes i oppvaskmaskinen. Viktigst av alt er den lett å bruke og en måleenhet for sukkermengden er inkludert.

  • 4.7/5 stjerner hos Bakeren og Kokken: "Fungerer som forventet. Lager sukkerspinn slik du får på tivoli."

Kjøp Champion sukkerspinnmaskin fra Bakeren og Kokken (annonselenke)


Del dette innlegget