Innlegget er reklame for Bodystore og inneholder annonselenker

Å sitte i kontorstolen i flere timer er en del av den daglige rutinen for mange mennesker. Ryggproblemer og kroniske smerter er uunngåelige. En massasjepistol kan hjelpe med kraftige og raske slag som fremmer blodsirkulasjonen og løsner muskelvev. Eldre mennesker drar nytte av en forbedring av muskelelastisitet og større mobilitet. I tillegg er pistolen et godt treningshjelpemiddel for idrettsutøvere og konkurransedyktige idrettsutøvere, fordi behandling før eller etter treningen kan støtte muskelbygging, forhindre muskelsårhet og bidra til regenerering.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Hyperice HyperVolt Massasjepistol

Hyperice Hypervolt massasjepistol er egnet for forskjellige deler av kroppen som ben, armer eller nakke. Produsenten gir også fem massasjehoder for å stimulere forskjellige deler av kroppen. Massasjeapparatet er designet for å slappe av stive muskler, forbedre mobiliteten og fremme blodsirkulasjonen. Modellen har tre forskjellige hastighetsnivåer for god tilpasning. Maksimalt antall slag er 3200 slag per minutt.

Hypervolt massasjepistolen er utstyrt med et litiumionbatteri og den gir en batterilevetid på opptil 3 timer og kan forsynes med energi ved hjelp av laderen som er inkludert i leveransen. Behandling med denne masassjepistolen bør lønne seg for idrettsutøvere og helsebevisste brukere, så vel som de som søker avslapning.

Hyperice understreker at massasjepistolen er lett på 1,13 kilo. Takket være den lave vekten og den ergonomiske utformingen, bør den ligge komfortabelt i hånden og fremme avslapning under behandlingen.

Hyperice Hypervolt gir hardt, bankende trykk som går stille nok til at du fremdeles kan lytte til en podcast eller se på TV, samtidig som den gir en verdig massasje perfekt for oppvarming før du trener eller blir frisk når du er ferdig.

Kjøp Hyperice Hypervolt fra Bodystore.no (annonselenke)


Vanlige spørsmål

Hva er en massasjepistol?

Enheten fikk navnet på grunn av formen, fordi den ligner veldig på en pistol og er ment for å massere forskjellige deler av kroppen. I motsetning til andre massasjeapparater vibrerer den ikke, men er utstyrt med en slående mekanisme. De milde slagene trenger inn i musklene for å lindre ømme muskler, fremme blodsirkulasjonen eller øke mobiliteten.

Del dette innlegget