Denne artikkelen inneholder annonselenker til Bakeren og Kokken

Et bra knivsett er gull verdt og kan vare hele livet hvis du tar godt vare på det. Forskjellen mellom et billig knivsett og det beste knivsettet er dag og natt og kan gjøre mye for opplevelsen når du står ved kjøkkenbenken.

Hvis dette virker som noe du har lengtet etter, så har du kommet til rett sted. I denne artikkelen vil vi introdusere deg til de beste knivsettene du kan kjøpe nå og her. Vi tar for oss 10 forskjellige sett med hver  sine egne styrker.

Vi kommer også til å dele gode råd og tips til kjøp av knivsett. Her lærer du blant annet hvordan du kjøper billigere, hvor du kan kjøpe et sett med kniver og hvilke merker som er verdt å se.

1) Victorinox Knivsett med 3 kniver

Victorinox er et merke kjent for sin høye kvalitet og står også bak de originale sveitsiske knivene, som enhver speider, friluftstype eller bobil respekterer med selvtillit.

Kvaliteten på knivene deres er minst like høy som på sveitsiske kniver, så du lurer kanskje på om ikke dette beste settet med Victorinox kniver burde være et annet sett med kniver du har investert i. Prismessig ligger det liksom midt mellom det dyreste og billigste knivsettet på denne listen, og derfor er det også et klart valg for de fleste.

Kjøp Victorinox fra BakerenOgKokken.no (annonselenke)

2) Sabatier Trompette

Drømmer du om Sabatier knivsettet, fra en av de mest kjente og respekterte knivprodusentene? Bladene er laget av japansk stål. Som vi har lært underveis, er det uten tvil et av de beste og hardeste stålene i verden når det kommer til å lage kniver. Derfor kan du glede deg til å kutte med de tre knivene som følger med knivsettet.

Kjøp Sabatier fra BakerenOgKokken.no (annonselenke)

3) Wüsthof Classic Knivsett

Familieeid i syv generasjoner, WÜSTHOF ble grunnlagt i Solingen Tyskland for over 200 år siden. Solingen har lenge vært kjent som "Knivenes by", og har opparbeidet seg et rykte for å lage fine bestikk generasjon etter generasjon.

Dette settet inneholder de viktigste knivene for kjøkkenet ditt: en skjærekniv, verktøykniv og en kokkekniv. Fra skjæring, til små hakkejobber, terninger og tilberedning av frukt, grønnsaker og kjøtt, dette settet har alt du trenger.

Kjøp Wusthof fra BakerenOgKokken.no (annonselenke)

4) Zwilling knivsett

Dette pakken inneholder tre essensielle kniver for kjøkkenet. Den allsidige kokkekniven er for skjæring og terninger, den taggete verktøykniven skjærer gjennom mat med hardt ytre og mykt indre, og skjærekniven takler alle små kuttejobber.

Zwilling kniver er lagd fra et enkelt stykke tysk stål, noe som resulterer i lettere vektkniver som ikke går på akkord med skarpheten. Knivene er laget av proprietært stål som har blitt perfeksjonert i over 280 år.

Kjøp Zwilling fra BakerenOgKokken.no (annonselenke)

Del dette innlegget