De beste trådløse gaming headsetene gir deg en fantastisk spillopplevelse uten å binde deg ned i irriterende kabler og fremdeles gi den beste lyden der ute. Hva ser vi etter i et killer trådløst headset? For oss inkluderer funksjonene god batteritid, feilfri trådløs tilkobling, utmerket lyd og selvfølgelig pris.

Vårt topp valg, Steelseries Arctis Pro gir en perfekt balanse mellom ytelse og pris.

1. SteelSeries Arctis Pro

SteelSeries Arctis Pro er den komplette pakken og de beste hodelefonene for spill. De gir god lyd, jevn trådløs ytelse og en komfortabel, attraktiv design til en fornuftig pris. Headsetet leverer opp til 40.000 Hz med realistisk lyd som holder deg limt til spillet ditt uten forsinkelse eller forstyrrelser, mens høyttalerdriverne gir deg konkurransefortrinn med utrolig klar lyd.

Med et stilig og dempet utseende i både svart og hvitt, er Arctis Pro et gaming headset du også kan bruke til dine daglige hodetelefoner. Enheten er også utrolig komfortabel, takket være et elastisk pannebånd som tilpasser seg hodet ditt og et par myke, lette ørepropper. Andre nevneverdige ting som gjør dette headsetet til en vinner er mikrofonen, 12 meter rekkevidde, kompatibilitet med de fleste store plattformer, og mange tilpasningsmuligheter.

Anbefalte tester

Flott lyd
Behagelig passform
Fornuftig pris
Funker veldig bra trådløs
Finjustering av musikk tar litt arbeid

Kjøp SteelSeries Arctis Pro fra NetOnNet.no (annonselenke)

2. HyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud StingerHyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger som koster under 500 kr beviser at du ikke trenger å ofre komfort når du har et stramt budsjett. De er solide men fortsatt fjærlette og myke. Til prisen du betaler er de noen av de beste gaming headsetene på markedet.

Stinger tilbyr også veldig solid lydkvalitet for prisen - selv om ting kan bli litt blåst ut på maks volum. Men hvis du leter etter god lyd i et utmerket komfortabelt headset under 500 lappen, er Stinger et veldig godt kjøp. Og hvis du vil glede deg over Stingers utmerkede design uten ledninger, er Cloud Stinger Wireless et godt alternativ.

Anbefalte tester
  • ign.com: "The HyperX Cloud Stinger is the most comfortable and best sounding budget headset."

Veldig komfortabel design
Enkle kontrollere
Rimelig pris
Er lydvolumet på for høyt kan lyden bli litt blåst

Kjøp HyperX Cloud Stinger fra NetOnNet.no (annonselenke)

3. Logitech G Pro X

Logitech G Pro X


Logitech Go Pro X leverer ytelse i verdenklasse til en rimelig pris. Hodetelefonets utmerkede, svarte design skiller seg ut fra konkurransen, men den er også svært komfortabel. Bare det å være komfortabel er ikke nok å anbefale et produkt som et av de beste spillhodesettene, men det er uten tvil den viktigste kvaliteten vi evaluerer. Hvis du ikke kan bruke hodesett på mer enn noen få minutter av gangen, er det lite nyttig.

Go Pro X leverer rik lyd enten du spiller på PC eller konsoll. Det er også det første spillhodesettet som har en innebygd BLUE VO!CE mikrofon, noe som gir ekstra skarp stemmechat.

Anbefalte tester
  • gamer.no: "Byr på den beste gamingmikrofonen "

Flott lydkvalitet
Allsidig headset
God mikrofon
Kan kreve en god del justeringer før blir komfortabel for deg
Ikke så lett å frakte

Kjøp Logitech Go Pro X fra NetOnNet.no (annonselenke)

4. SteelSeries Arctis 1 Wireless

SteelSeries Arctis 1 Wireless


Det slanke og lette designet inkluderer kritikerroste høytalere og mikrofonteknologien. Den har en kontroller på øret som gjør det enkelt å justere volumet, og med den avtakbare mikrofonen kan dette headsetet brukes til både gaming og reise. Hvis du leter etter et godt trådløst spillhodesett under 1000 kr, er Arctis 1 Wireless er godt valgt.

Anbefalte tester
  • ign.com: "There's no better wireless headset for under $100 "

Funker veldig bra når den er trådløs
Funker med de aller fleste systemer
God lyd for både gaming og musikk
Ikke elastisk hodebånd
Ikke kompatibel med iOS

Kjøp SteelSeries Arctis 1 fra NetOnNet.no (annonselenke)

5. Turtle Beach Elite Atlas Aero

Turtle Beach Elite Atlas Aero

Hvis du leter etter et komfortabelt og svært tilpasselig high-end headset som er spesielt ideelt for PC, er den nye Turtle Beach Elite Atlas Aero et av de beste spillhodesettene der ute. Dette førsteklasses headsettet pakker et utrolig behagelig øreputer, som også er designet for å kunne brukes godt med briller. Aeros 50 mm-høyttalere høres bra ut av boksen, og den kommer med en solid støydempende mikrofon å starte opp.

Men der Aero virkelig skinner er i sin mengde programvare- og tilpasningsfunksjoner. Du kan gjenskape headsettet på ørekontroller, aktivere oppslukende 3D-lyd og finpasse massevis av EQ-innstillinger for å finne den perfekte balansen for favorittspillet ditt. Legg til et langt 30-timers batteri for PC og PS4 og en inkludert 3,5 mm kabel for bruk på andre enheter, er Aero et av de mest allsidige trådløse spillhodesettene der ute.

Anbefalte tester
  • pcmag.com: "The Turtle Beach Elite Atlas Aero wireless gaming headset offers a comfortable fit, good audio quality, and solid simulated suround sound for your PC. "

Komfortabel passform
Fantastisk til både gaming og musikk
Kompatibel med de aller fleste systemer

6. Astro A40 + MixAmp Pro

Astro A40 + MixAmp Pro

Astro A40 + MixAmp Pro er en førsteklasses gaming headset bygget for seriøse spillere. A40 i seg selv er fortsatt et av de beste spillhodesettene rundt, takket være den slitesterke, lette rammen og myke, plysj øreproppene i tillegg til den utmerkede lyden som pumper ut av sine 40 mm-drivere.

Men det er virkelig MixAmp Pro og headsettets inkluderte programvare som tar ting til neste nivå. MixAmp gjør det enkelt å justere spill- og chatnivåene samt bytte mellom forhåndsinnstillinger for lyd, og det er nok porter til at seriøse audiofiler  og streamere kan koble seg til deres system. Astro Command Center-programvaren er utrolig robust, slik at du kan finjustere alle slags lyd- og mikrofoninnstillinger.

Anbefalte tester
  • rtings.com: "The Astro A40 TR Headset + MixAmp Pro 2019 is a gaming headset with a great microphone performance."

Utmerket lyd
Behagelig passform
Dyr

7. HyperX Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha


Når det gjelder stil og lyd for pengene, er HyperX Cloud Alpha vanskelig å slå. Dette headsetets premium design koster rundt tusenlappen. Den har en solid metallramme, en glatt rød-svart fargepalett og noen av de mest komfortable øreklokkene på markedet. Dette er et hodesett som du kan ta med deg hvor som helst og koble til nesten ethvert system, uten å måtte bekymre deg for at det går i stykker.

Alfas egne Dual Chamber-drivere leverer god lyd, og tilbyr tykk bass, skarp diskant og sterk lydretning. Med komfort i verdensklasse, imponerende lyd og en pakke kabler som kan brukes på omtrent hvilken som helst plattform, lever Alpha virkelig opp til navnet sitt ved å tilby den beste gaming-headsetverdien under tusenlappen. Det er billigere hodesett på markedet, sikkert, men få som tilbyr samme valuta for pengene.

Anbefalte tester
  • pcgamer.com: "this is still the powerhouse of sound, comfort, and value it’s always been."

Premium design
Behagelig passform
Imponerende lydkvalitet
Mikrofonen kan plukke opp annen støy

Del dette innlegget