Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til HifiKlubben.no

De beste trådløse gaming headsetene gir deg en fantastisk spillopplevelse uten å binde deg ned i irriterende kabler og fremdeles gi den beste lyden der ute. Hva ser vi etter i et killer trådløst headset? For oss inkluderer funksjonene god batteritid, feilfri trådløs tilkobling, utmerket lyd og selvfølgelig pris.

Denne artikkelen er basert på informasjon som er tilgjengelig på internett. Vi har ikke personlig testet produktene nevnt i denne artikkelen, og informasjonen som gis her er ikke en erstatning for profesjonelle råd eller ekspertanbefalinger. Vi anbefaler på det sterkeste at du utfører din egen forskning og rådfører deg med kvalifiserte fagfolk før du tar noen kjøpsbeslutninger.

1. Bang & Olufsen Beoplay Portal

Bang and Olufsen Beoplay er et førsteklasses trådløst spillhodesett som tilbyr et slankt og stilig design, fyldig og kraftfull lyd og skjulte spillmuligheter. Dette hodesettet er designet for å gi en spill- og lytteopplevelse av høy kvalitet, med fokus på førsteklasses materialer og design.

"If you can afford them you'll love them" - Gamesradar.com

En av de fremtredende egenskapene til Bang og Olufsen Beoplay er dens førsteklasses materialer og design. Headsettet er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert øreklokker i mykt skinn og anodisert aluminium, som gir en komfortabel og slitesterk passform. Headsettet har også en elegant og moderne design som vil utfylle ethvert spilloppsett.

I tillegg til den imponerende designen, tilbyr Bang og Olufsen Beoplay også stealth-spillmuligheter. Headsettet har en avtakbar boom-mikrofon som lar deg enkelt bytte mellom spill- og livsstilsmodus. Dette betyr at du kan nyte fyldig og kraftfull lyd for spilling, og skarp og klar lyd for podcaster, musikk og mer.

En annen flott funksjon ved Bang og Olufsen Beoplay er dens rike og kraftfulle lyd. Headsettet bruker høyytelsesdrivere og avansert lydteknologi for å gi en dynamisk og oppslukende lydopplevelse for spilling. Lyden er fyldig og kraftfull, med dyp bass og klare høyder, noe som gir en realistisk og engasjerende spillopplevelse.

Nedsiden med dette headsetet er selvfølgelig at prisen er høy.

Samlet sett er Bang and Olufsen Beoplay et førsteklasses trådløst gaming-headset som tilbyr et slankt og stilig design, skjulte spillmuligheter og fyldig og kraftfull lyd. Fokuset på førsteklasses materialer og design gjør det til et godt valg for de som leter etter en høykvalitets spill- og lytteopplevelse.

Kjøp Band and Olufsen Beoplay fra Hifiklubben.no (annonselenke)

2. Nuraphone G2 Gaming Headset

Nuraphone er en vakkert designet hodetelefon som tilbyr utmerket personlig lyd og førsteklasses aktiv støykontroll. Denne hodetelefonen er designet for å gi en lytteopplevelse av høy kvalitet, med fokus på personlig lyd og avansert støyreduserende teknologi.

En av de fremtredende funksjonene til Nuraphone er dens vakre design. Hodetelefonen har en elegant og moderne design, med en komfortabel og slitesterk passform. Øreklokkene er laget av myke, førsteklasses materialer, og hodebåndet er justerbart, slik at du kan tilpasse passformen til dine preferanser.

I tillegg til sin imponerende design, tilbyr Nuraphone også utmerket personlig lyd. Hodetelefonene bruker avansert teknologi for å automatisk kalibrere lyden til din unike hørselsprofil, noe som resulterer i en mer personlig og oppslukende lytteopplevelse. Lyden er rik og detaljert, med dyp bass og klare høyder, noe som gir en realistisk og engasjerende lytteopplevelse.

En annen flott funksjon ved Nuraphone er dens førsteklasses aktive støykontroll. Hodetelefonene bruker avansert støyreduserende teknologi for å blokkere ekstern støy, slik at du kan fokusere på musikk, podcaster og annen lyd uten distraksjoner. Støyreduksjonen er effektiv og justerbar, slik at du kan tilpasse nivået av støyreduksjon til dine preferanser.

En potensiell ulempe med Nuraphone G2 er den høye prisen. Dette headsettet er veldig dyrt, noe som kanskje ikke passer for de som har et stramt budsjett.

En annen potensiell ulempe med Nuraphone G2 er dens altfor følsomme berøringsknapper. Noen brukere har rapportert at berøringsknappene er for følsomme, noe som kan gjøre det vanskelig å kontrollere headsettet uten å aktivere knappene ved et uhell. Dette kan være frustrerende og kan ta litt tilvenning.

Til slutt mangler Nuraphone G2 tilpasningsmuligheter. Headsettet tilbyr kun et begrenset antall innstillinger og kontroller, som kanskje ikke er tilstrekkelig for de som ønsker å finjustere lyden til sine preferanser. I tillegg tilbyr hodesettet bare et begrenset antall ørepropper, som kanskje ikke passer til alles ører.

Totalt sett er Nuraphone en vakkert designet hodetelefon som tilbyr utmerket personlig lyd og førsteklasses aktiv støykontroll. Fokuset på personlig lyd og avansert støyreduserende teknologi gjør den til et godt valg for de som leter etter en lytteopplevelse av høy kvalitet.

Kjøp Nuraphone G2 fra Hifiklubben.no (annonselenke)


Andre anbefalte headset

SteelSeries Arctis Pro

SteelSeries Arctis Pro er den komplette pakken og de beste hodelefonene for spill. De gir god lyd, jevn trådløs ytelse og en komfortabel, attraktiv design til en fornuftig pris. Headsetet leverer opp til 40.000 Hz med realistisk lyd som holder deg limt til spillet ditt uten forsinkelse eller forstyrrelser, mens høyttalerdriverne gir deg konkurransefortrinn med utrolig klar lyd.

Med et stilig og dempet utseende i både svart og hvitt, er Arctis Pro et gaming headset du også kan bruke til dine daglige hodetelefoner. Enheten er også utrolig komfortabel, takket være et elastisk pannebånd som tilpasser seg hodet ditt og et par myke, lette ørepropper. Andre nevneverdige ting som gjør dette headsetet til en vinner er mikrofonen, 12 meter rekkevidde, kompatibilitet med de fleste store plattformer, og mange tilpasningsmuligheter.

Anbefalte tester

Flott lyd
Behagelig passform
Fornuftig pris
Funker veldig bra trådløs
Finjustering av musikk tar litt arbeid

HyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud StingerHyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger som koster under 500 kr beviser at du ikke trenger å ofre komfort når du har et stramt budsjett. De er solide men fortsatt fjærlette og myke. Til prisen du betaler er de noen av de beste gaming headsetene på markedet.

Stinger tilbyr også veldig solid lydkvalitet for prisen - selv om ting kan bli litt blåst ut på maks volum. Men hvis du leter etter god lyd i et utmerket komfortabelt headset under 500 lappen, er Stinger et veldig godt kjøp. Og hvis du vil glede deg over Stingers utmerkede design uten ledninger, er Cloud Stinger Wireless et godt alternativ.

Anbefalte tester
  • ign.com: "The HyperX Cloud Stinger is the most comfortable and best sounding budget headset."

Veldig komfortabel design
Enkle kontrollere
Rimelig pris
Er lydvolumet på for høyt kan lyden bli litt blåst

Logitech G Pro X

Logitech G Pro X


Logitech Go Pro X leverer ytelse i verdenklasse til en rimelig pris. Hodetelefonets utmerkede, svarte design skiller seg ut fra konkurransen, men den er også svært komfortabel. Bare det å være komfortabel er ikke nok å anbefale et produkt som et av de beste spillhodesettene, men det er uten tvil den viktigste kvaliteten vi evaluerer. Hvis du ikke kan bruke hodesett på mer enn noen få minutter av gangen, er det lite nyttig.

Go Pro X leverer rik lyd enten du spiller på PC eller konsoll. Det er også det første spillhodesettet som har en innebygd BLUE VO!CE mikrofon, noe som gir ekstra skarp stemmechat.

Anbefalte tester
  • gamer.no: "Byr på den beste gamingmikrofonen "

Flott lydkvalitet
Allsidig headset
God mikrofon
Kan kreve en god del justeringer før blir komfortabel for deg
Ikke så lett å frakte

SteelSeries Arctis 1 Wireless

SteelSeries Arctis 1 Wireless


Det slanke og lette designet inkluderer kritikerroste høytalere og mikrofonteknologien. Den har en kontroller på øret som gjør det enkelt å justere volumet, og med den avtakbare mikrofonen kan dette headsetet brukes til både gaming og reise. Hvis du leter etter et godt trådløst spillhodesett under 1000 kr, er Arctis 1 Wireless er godt valgt.

Anbefalte tester
  • ign.com: "There's no better wireless headset for under $100 "

Funker veldig bra når den er trådløs
Funker med de aller fleste systemer
God lyd for både gaming og musikk
Ikke elastisk hodebånd
Ikke kompatibel med iOS

Turtle Beach Elite Atlas Aero

Turtle Beach Elite Atlas Aero

Hvis du leter etter et komfortabelt og svært tilpasselig high-end headset som er spesielt ideelt for PC, er den nye Turtle Beach Elite Atlas Aero et av de beste spillhodesettene der ute. Dette førsteklasses headsettet pakker et utrolig behagelig øreputer, som også er designet for å kunne brukes godt med briller. Aeros 50 mm-høyttalere høres bra ut av boksen, og den kommer med en solid støydempende mikrofon å starte opp.

Men der Aero virkelig skinner er i sin mengde programvare- og tilpasningsfunksjoner. Du kan gjenskape headsettet på ørekontroller, aktivere oppslukende 3D-lyd og finpasse massevis av EQ-innstillinger for å finne den perfekte balansen for favorittspillet ditt. Legg til et langt 30-timers batteri for PC og PS4 og en inkludert 3,5 mm kabel for bruk på andre enheter, er Aero et av de mest allsidige trådløse spillhodesettene der ute.

Anbefalte tester
  • pcmag.com: "The Turtle Beach Elite Atlas Aero wireless gaming headset offers a comfortable fit, good audio quality, and solid simulated suround sound for your PC. "

Komfortabel passform
Fantastisk til både gaming og musikk
Kompatibel med de aller fleste systemer

Astro A40 + MixAmp Pro

Astro A40 + MixAmp Pro

Astro A40 + MixAmp Pro er en førsteklasses gaming headset bygget for seriøse spillere. A40 i seg selv er fortsatt et av de beste spillhodesettene rundt, takket være den slitesterke, lette rammen og myke, plysj øreproppene i tillegg til den utmerkede lyden som pumper ut av sine 40 mm-drivere.

Men det er virkelig MixAmp Pro og headsettets inkluderte programvare som tar ting til neste nivå. MixAmp gjør det enkelt å justere spill- og chatnivåene samt bytte mellom forhåndsinnstillinger for lyd, og det er nok porter til at seriøse audiofiler  og streamere kan koble seg til deres system. Astro Command Center-programvaren er utrolig robust, slik at du kan finjustere alle slags lyd- og mikrofoninnstillinger.

Anbefalte tester
  • rtings.com: "The Astro A40 TR Headset + MixAmp Pro 2019 is a gaming headset with a great microphone performance."

Utmerket lyd
Behagelig passform
Dyr

HyperX Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha


Når det gjelder stil og lyd for pengene, er HyperX Cloud Alpha vanskelig å slå. Dette headsetets premium design koster rundt tusenlappen. Den har en solid metallramme, en glatt rød-svart fargepalett og noen av de mest komfortable øreklokkene på markedet. Dette er et hodesett som du kan ta med deg hvor som helst og koble til nesten ethvert system, uten å måtte bekymre deg for at det går i stykker.

Alfas egne Dual Chamber-drivere leverer god lyd, og tilbyr tykk bass, skarp diskant og sterk lydretning. Med komfort i verdensklasse, imponerende lyd og en pakke kabler som kan brukes på omtrent hvilken som helst plattform, lever Alpha virkelig opp til navnet sitt ved å tilby den beste gaming-headsetverdien under tusenlappen. Det er billigere hodesett på markedet, sikkert, men få som tilbyr samme valuta for pengene.

Anbefalte tester
  • pcgamer.com: "this is still the powerhouse of sound, comfort, and value it’s always been."

Premium design
Behagelig passform
Imponerende lydkvalitet
Mikrofonen kan plukke opp annen støy