Det er verdt å investere i vifte nå. Plutselig kommer sommervarmen, og det tar ikke lang tid før butikkene er utsolgt for de gode modellene.

Enten du er ute etter noe stille for soverommet, en kraftig vifte for stuen, en skrivebordsvifte på kontoret eller en elegant tårnvifte for kjøkkenet, har vi samlet de beste modellene som vil holde deg kjølig i varmere vær.

Honeywell QuietSet Stand Fan

Mest for pengene

Honeywell QuietSet Stand Fan

Hvis du ikke tåler jet-motorvolumet til visse tårnvifter, er Honeywell QuietSet absolutt verdt det i forhold til konkurrentene. Den er kanskje ikke like kraftig som konkurrentene, men hvis du har følsomme ører er denne kanskje for deg. Denne egner seg fint til soverommet.

Med fjernkontrollen har den fem innstillinger som varierer i hastighet og stille nivåer (innstilling 1 er dvalemodus, og du kan knapt høre det). Du kan også stille timeren til 1, 2, 4 eller 8 timer og enkelt justere høyden.

Den er 58,5 cm høy, og den kan effektivt avkjøle store rom og områder.

4.9/5 stjerner hos Skousen.no.

Hvis du vil ha noe kraftigere og roligere enn en skrivebordsvifte, men ikke ønsker å sprenge lommeboken er denne for deg.

Kjøp Honeywell QuietSet fra Skousen.no (annonselenke)

Xiaomi Smartmi SmartFan

Smarteste vifte

Xiaomi Smartmi SmartFan

SmartFan er lydløs, har et stilig utseende og skaper en jevn og kraftig luftstrøm. Gjennom Mi Home-appen kan den også tilpasses på flere måter for å skape det miljøet du ønsker. Smartmi SmartFan er også utstyrt med et oppladbart batteri med en batterilevetid på opptil 20 timer!

"A smarter floor fan" - pcmag.com

Kjøp Xiaomi Smartmi Smartfan fra Skousen.no (annonselenke)

For deg som ønsker det aller beste

Dyson Pure Hot+Cool Link Purifier Heater

Denne Dyson Pure Cool tårnviften er en av de beste viftene du kan kjøpe.
Det er en multifunksjonell vifte som produserer kald luft og og har et elegant design. Denne viften har også et integrert filter som gjør at ren luft sirkulerer i rommet ditt, så det er et godt kjøp for alle som lider av allergier.

Den kan styres med fjernkontroll eller synkroniseres med smarttelefonen din for å kontrollere hastighetsinnstillingene uansett hvor du er i rommet. Det er 10 hastighetsinstillinger så du kan justere den til dine behov. Det er også en auto-modus som tar valget for deg.

Anbefalte tester
  • Techadvisor.com: "It’s excellent at everything. If you can afford one, you won’t be disappointed."

Det bladeløse designet gjør det til et godt valg for alle som har barn og kjæledyr, da det er mindre risiko for ulykker. Designet gjør også viften enkel å rengjøre når det trengs. Ikke minst er den svært stilig og futuristisk men formen gjør også at den kan lett plasseres diskret i et hjørne.

Kjøp Dyson Pure Hot+Cool fra NetOnNet.no (annonselenke)

Andre anbefalinger

Bionaire Standing Floor Fan

Bionaire Standing Floor Fan

Denne Bionaire ligner på Honeywell QuietSet og tilbyr deg en flott gulvvifte uten å sprenge lommeboken.

Med tanke på prisen er dette en veldig godt laget og stilig vifte med mange funksjoner.

Viften er høydejusterbar, har et bredt svingområde og du kan også vippe den manuelt opp og ned også. Du har da tre viftehastigheter å velge mellom, og det er også teimer som kan settes opp til åtte timer.

Alt kan styres med den medfølgende fjernkontrollen, men det er også knapper på selve viften. Sist men ikke minst er vind- og søvnmodus som simulerer naturlig vind, som gjør at den egner seg på soverommet.

Vornado 6303DC

Vornado 630

Vornado 630 Medium Air Circulator er en enkel, kraftig og pålitelig vifte som kan bevege store mengder luft uten å lage for mye støy. 630 er ikke en tradisjonell vifte - den er en luftsirkulator, designet for å lage en virvel som sirkulerer all luften i rommet ditt bedre enn en oscillerende vifte, og uten distraksjon av plutselige vindkast. Det er en av de rimeligste viftene som pakker nok kraft til å sende bris over en stor plass. Det er også kompakt - ikke mye større enn en basketball. Det minimalistiske designet gjør det enkelt å bruke, og den har en lett tilgjengelige hurtigkontrollhjulet på siden. Ikke minst er den lett å rengjøre og vedlikeholde . Vi tror du ikke kan gå galt med noen Vornado, men denne modellen tilbyr med valuta for pengene.