Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker

Black Friday Tilbud 2022

Her kommer vi til å samle opp de beste tilbudene! følg med :)

Bakeren og kokken

(annonselenke)

Coolstuff

(annonselenke)

Elon

(annonselenke)

Hifiklubben

(annonselenke)

Kjell & Co

(annonselenke)

Whiteaway

(annonselenke)

Skousen

(annonselenke)

Lekia

(annonselenke)

Bedre nætter

(annonselenke)

Christiania Glasmagasin

(annonselenke)

Blush

(annonselenke)


Når er Black Friday 2022?

Black Friday skjer den 25. november i 2022. Da tilbyr nettbutikkene svært gode tilbud og priser. Mange nettbutikker begynner litt før denne datoen og du kan finne tilbud allerede mandag 21. november. Vi vil holde deg oppdatert gjennom hele handleuken.Vi kommer til å samle opp de beste tilbudene på denne siden så her er det bare å følge med!

Hvorfor heter det Black Friday?

Begrepet "Black Friday" ble først brukt i 1869 av to investorer som kjørte opp gullprisen og forårsaket et aksjemarkedskrasj.

Hva heter Black Friday på norsk?

Språkrådet har foreslått oversettelsen "svartfredag". Mange medier omtaler også Black Friday som "Black Fredag".

Når kom Black Friday til Norge?

Begrepet "Black Friday" ble for første gang brukt den 26. november 2010 av Norwegian Outlet i Vestby. Den første nettbutikken i Norge som hadde Black Friday tilbud var Komplett.no også i 2010.

Hvordan blir Black Friday i år?

Vi kan komme med spådommer om hva vi tror Black Friday 2022 vil bringe, basert på fjorårets begivenhet og nylige salg lansert av norske forhandlere.

I fjor så vi forhandlere lansere Black Friday-tilbud tidligere enn noen gang på grunn av bekymringer rundt leveringsforsinkelser og forsyningsproblemer. Faktisk så vi i fjor de beste tilbudene frem til Black Friday i stedet for på Black Friday egentlig.

Forbrukerne står overfor høy inflasjon og frykt for en resesjon, noe som betyr at forhandlere virkelig må lokke forbrukere med gode rabatter og tidlig salg. Vi ser allerede dette med flere forhandlere som kjører til med tidlige Black Friday-tilbud allerede i oktober.

Disse tidlige Black Friday-tilbudene gir oss en ide om hva vi vil se på salg i november og hva slags rabatter vi kan se frem til. Noen av de beste tilbudene inkluderte rekordlave priser på Apple-enheter, som nylig utgitte AirPods Pro 2 og Apple Watch 8, samt gode kjøp på eldre modeller av iPad og Macbook.

Vi så også imponerende rabatter på OLED-TVer, bærbare datamaskiner, støvsugere, leker og mer. Vi forventer å se lignende Black Friday-tilbud i november med litt lavere prislapper på Black Friday 2022 egentlig.

Hvor finner du de beste Black Friday-tilbudene?

Komplett.no er en Black Friday-favoritt, ikke bare fordi de tilbyr rekordlave priser, men fordi de tilbyr rabatter på en rekke kategorier. Så uansett om du leter etter tekniske varer som bærbare datamaskiner, TV-er eller AirPods - Komplett vil sannsynligvis tilby Black Friday-tilbud på produktet du er ute etter.

Andre forhandlere som tilbyr imponerende Black Friday-tilbud inkluderer Bakeren og Kokken, Skousen, Blush, Power og Elkjøp. Hvis du ikke vil vente til november med å handle Black Friday-tilbud, har vi inkludert gjeldende salg fra de beste nettbutikkene rett ovenfor.