Å ha flotte regnfrakker for utendørslek betyr at små barn, småbarn OG store barn kan tilbringe mer tid ute mens de holder seg komfortable og tørre.


Polarn O. Pyret Vår favoritt!

Polarn O. Pyret lager en høykvalitets fleeceforet regndress med avtakbar hette. Dressen har et mykt, varmt fleecefôr for å holde barna varme når de leker ute i regn og snø. Den avtakbare hetten festes med trykknapper og har strikk i sidene. Linningen har strikk i sidene, og regndressen har elastiske håndledd og ankelmansjetter. De utskiftbare elastiske stigbøylene holder buksebena på plass. Vindtett materiale holder kald vind ute og forsterkede knær og sete forhindrer at drakten rives i stykker når barna leker hardt ute. Kvaliteten på disse draktene kan ikke slås, og hvis du har flere barn som du vil gi draktene videre til i løpet av årene, er dette veien å gå.

Fôret skalldress mørkblå
Dager med snøvær er ingen sak for denne fleecefôrede skalldressen. Dressen er vind- og vanntett, og er i et slitesterkt materiale. Den har et avtakbart fôr i varm og deilig fleece som gjør at den kan brukes både vår/høst og i mildere vintervær. Ved hjelp av en kontrastfarget startknapp som sitter på…
1 299 kr hos Polarnopyret.no

Didrikson Boardman

Hvis du leter etter et stykke vanntett og vindtett utstyr som er pålitelig og slitesterkt nok til å ta stort sett alt og alt barna kan kaste på det, samtidig som det holder dem varme og tørre og er i stand til å overleve til året etter, Didriksons er definitivt verdt å vurdere.

Kjøp Didriksons Boardman Fôret Regnsett, Navy | Jollyroom
Didriksons Boardman Fôret Regnsett, Navy - Prisløfte - Fri frakt over 1000 kr - 365 dagers åpent kjøp - Hjemlevering
719 kr hos Jollyroom.no

Nordbjørn Skagen

Nordbjørn Skagen er et allsidig regnsett for lek. Regnsettet består av foret regnbukse og -jakke.

Kjøp Nordbjørn Skagen Fôret Regnsett, Forrest Animals Banana | Jollyroom
Nordbjørn Skagen Fôret Regnsett, Forrest Animals Banana - Prisløfte - Fri frakt over 1000 kr - 365 dagers åpent kjøp - Hjemlevering
479 kr hos Jollyroom.no

Hvor kan du kjøpe foret regntøy for barn?

Det er mange norske nettbutikker som selger regntøy for barn. Vi anbefaler Jollyroom.no, som har en score på 4,3/5 hos den uavhengige kundeanmeldelse-nettsiden Trustpilot. Her har de blitt hyllet for rask levering, utvalget og selvfølgelig prisene.

Jollyroom.no vurderes som «Enestående» med 4,3/5 på Trustpilot
Er du enig i Jollyroom.no sin TrustScore? Si meningen din nå, og hør hva 10 224 andre kunder har sagt.

Vi anbefaler også Polarn O. Pyret sin egen nettside hvis du skal handle deres klær.

Polarn O. Pyret (polarnopyret.co.uk) is rated “Excellent” with 4.8 / 5 on Trustpilot
Do you agree with Polarn O. Pyret (polarnopyret.co.uk)’s TrustScore? Voice your opinion today and hear what 5,279 customers have already said.