Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Strim.no

Med disse streamingtjenestene / strømmetjenestene kan du koble deg helt ut av kabel-tv uten å gå glipp av noe. Med disse strømmetjenestene får du eksklusivt innhold eller massive biblioteker med filmer og TV-serier. Det er nok konkurranse blant de beste strømmetjenestene til at det føles som om vi har en uendelig tilgang på innhold.

Nordiske strømmetjenester

Strim

Strim er en av Norges mest komplette strømmetjenester. Her får du en pakke som samler innhold fra flere andre strømmetjenester som HBO Nordic, Viaplay Film & Serier og Paramount+.

Prøv ut Strim (annonselenke)

Filmarkivet

Hos Filmarkivet kan du abonnère på over 1100 norske filmer til kun 39 kroner per måned.

Prøv ut Filmarkivet

NRK TV

Med NRK TV får du et stort utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter. Det beste med NRK TV er at det er helt gratis her i Norge!

Prøv ut NRK TV

Discovery+

Er du ute etter norske serier er Discovery+ er godt valgt. Her får du norske serier (Neste sommer, Hvite gutter, 4-stjerner middag osv), norsk fotball og innhold fra Discovery.

Prøv ut Discovery+

Viaplay

Det perfekte valget for sportsentusiaster. Her kan du se livesport som Champions og håndball. Tjenesten har også et bra utvalg med filmer, TV-serier og barnefilmer på nettet.

Prøv ut Viaplay

SF Anytime

Her kan velge mellom flere tusen filmer og tv-serier.

Prøv ut SF Anytime

SF Kids

Med SF Kids kan du streame tusenvis av barnefilmer og barneserier.

Prøv ut SF Kids

Internasjonale strømmetjenester

Netflix

Det er en grunn til at Netflix er kongen av haugen. Denne "Oldefaren" i markedet er fortsatt den beste streamingtjenesten. Som du sikkert vet, tilbyr Netflix ubegrenset streaming av TV-serier, filmer og originalt innhold for en månedlig abonnementsavgift. Du kan til og med opprette opptil fem forskjellige profiler på en enkelt konto som er svært praktisk for familier.

HBO Nordic / HBO Max

Med HBO Nordic får du tilgang til mange ikoniske serier som Band of Brothers, The Wire og Game of Thrones.

Disney Plus

Disney Plus gått fra en av de mest etterlengtede streamingtjenestene på markedet til en dominerende aktør. Disney eier mange kjente merkevarer som Marvel, Star Wars og The Simpsons. Det er også blant de billigere av de beste streamingtjenestene der ute, og mye av innholdet er også tilgjengelig i 4K-oppløsning med HDR.

Amazon Prime Video

Med Amazon Prime Video får du et stort utvalg av filmer, TV og originalt innhold (for eksempel The Marvelous Mrs. Maisel, The Boys, The Man in the High Castle og Jack Ryan).