Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Ice.no

Generelt sett kan noen viktige faktorer å vurdere være:

 • Kostnadskontroll: Det kan være lurt å velge et abonnement med forutsigbare månedlige kostnader, slik at du kan holde styr på utgiftene.
 • Ingen bindingstid: Det kan være lurt å velge et abonnement uten bindingstid, slik at du kan endre eller avslutte abonnementet når som helst.
 • Data: Barn og unge bruker ofte mobilen til å surfe på nettet og bruke sosiale medier. Det kan derfor være lurt å velge et abonnement med litt mer data enn det som er nødvendig, slik at de alltid har tilgang til det de trenger.
 • Familieabonnement: Noen mobiloperatører tilbyr familieabonnement som gir deg mulighet til å ha flere linjer under ett abonnement med en felles faktura. Dette kan være en god løsning for foreldre som ønsker å holde styr på flere mobilabonnementer for barna sine.
 • Tilkallingsabonnement: Tilkallingsabonnement kan være en løsning for barn som ikke trenger å bruke mobilen så mye.

Det kan være lurt å sammenligne priser og tilbud fra ulike mobiloperatører for å finne det beste abonnementet for ditt barn eller unge.

 • Beste mobilabonnement for under under 18 år: IceUng (annonselenke)
 • Beste mobilabonnement for barn under 13 år: IceJunior (annonselenke)

Beste for under 18 år - IceUng

IceUng er et mobilabonnement fra selskapet Ice, som retter seg mot ungdom og studenter. Abonnementet tilbyr et rimelig og fleksibelt alternativ til de tradisjonelle mobilabonnementene, og gir deg frihet til å tilpasse abonnementet etter dine egne behov.

Med IceUng får du tilgang til et stort antall minutter og SMS til andre Ice-abonnenter, samt et generøst datatak. Dette gjør det enkelt å holde kontakten med venner og familie uten å måtte bekymre deg for å overskride grensene for bruk. I tillegg tilbys det en rekke ekstra tjenester som musikkstreaming, gratis varsling ved endring av abonnementet og ekstra datapakker.

Et av de største fordelene med IceUng er at det gir deg frihet til å tilpasse abonnementet etter dine egne behov. Du kan enkelt endre abonnementet ditt, legge til ekstra minutter og SMS eller øke datamengden din via selskapets nettside eller app. Dette gjør det enkelt å holde kontroll på kostnadene, og unngå å betale for ting du ikke trenger.

IceUng tilbyr også et stort utvalg av mobiltelefoner til rimelige priser. Dette gjør det enkelt for deg å skaffe deg en ny telefon uten å måtte betale en stor sum med en gang. I tillegg tilbys det også et utvalg av tilbehør som deksel og høyttalere.

IceUng er et svært attraktivt alternativ for ungdom og studenter som ønsker et rimelig og fleksibelt mobilabonnement. Med et generøst datatak, frihet til å tilpasse abonnementet etter dine egne behov, og et stort utvalg av mobiltelefoner og tilbehør, gir IceUng deg alt du trenger for å holde kontakten med venner og familie.

IceUng er tilgjengelig i en rekke prissegmenter:

 • iceUng 3 GB for 149,-/mnd.
 • iceUng 8 GB for 199,-/mnd.
 • iceUng 16 GB for 249,-/mnd.
 • iceUng 30 GB for 299,-/mnd.

-> Bestill iceUng fra ice.no her (annonselenke)

Andre anbefalte mobilabonnement for under 13 år:

 • Plussmobil Barn (fra 99-/mnd)

Beste for barn under 13 år - IceJunior

For barn under 13 år

IceJunior er et mobilabonnement fra selskapet Ice, som retter seg mot barn og unge under 18 år. Dette abonnementet er spesielt designet for å gi foreldre kontroll over barnas mobilbruk, samtidig som det gir barna frihet til å holde kontakten med venner og familie.

IceJunior tilbyr et rimelig og fleksibelt alternativ til de tradisjonelle mobilabonnementene, og gir foreldrene mulighet til å sette grenser for barnas mobilbruk. Abonnementet har et datatak. Dette gjør det enkelt å holde kontroll på kostnadene, og unngå å betale for ting barna ikke trenger.

Foreldre kan enkelt administrere abonnementet via Ice sine nettsider eller apper, hvor de kan sette grenser for bruk.

IceJunior lar deg ringe ubegrenset til tre valgte numre i Norge, uten begrensninger på innkommende samtaler. Numrene kan enkelt endres i ice-appen opptil tre ganger per måned. Dersom tre numre ikke er nok, anbefaler selskapet IceJuniorPluss-abonnementet, som inkluderer fri tale i Norge og lar barnet ringe ubegrenset til alle norske numre for kun 50 kr per måned. Kostnadskontroll vil fortsatt være aktivert.

IceJunior er et svært attraktivt alternativ for foreldre som ønsker å gi barna en mobiltelefon, men samtidig ønsker å ha kontroll over barnas mobilbruk. Abonnementet er rimelig, fleksibelt og gir foreldrene mulighet til å sette grenser for barnas mobilbruk.

IceJunior er tilgjengelig i en rekke prissegmenter:

 • IceJunior 1 GB for 0,-/mnd.
 • IceJuniorPluss 1 GB for 50,-/mnd.
 • Mobil 1 GB for 149,-/mnd.

-> Bestill iceJunior fra ice.no her (annonselenke)

Andre anbefalte mobilabonnement for under 13 år:

 • Plussmobil Barn (fra 99-/mnd)

Hvorfor kjøpe et mobilabonnement laget barn og unge?

Et mobilabonnement laget for barn kan være et godt valg for foreldre som ønsker å gi barna deres en mobiltelefon, men samtidig ønsker å ha kontroll over barnas mobilbruk. Det finnes flere fordeler ved å velge et slikt abonnement.

For det første gir et mobilabonnement laget for barn foreldrene mulighet til å sette grenser for barnas mobilbruk. Dette kan være viktig for å unngå at barna bruker for mye tid på mobilen, eller at de bruker for mye penger på tilleggstjenester. Foreldre kan enkelt sette grenser for antall minutter, SMS og databruk via nettsider eller apper.

For det andre gir et mobilabonnement laget for barn foreldrene mulighet til å holde oversikt over barnas mobilbruk. De kan få varsel via SMS eller e-post når barna når grensene for bruk, og de kan enkelt administrere abonnementet via nettsider eller apper. Dette gjør det enkelt å holde kontroll på kostnadene, og unngå å betale for ting barna ikke trenger.

For det tredje gir et mobilabonnement laget for barn barna mulighet til å holde kontakten med venner og familie. Mange av disse abonnementene tilbyr en egen app som gjør det enkelt for barna å sende og motta meldinger, samt å ringe og motta anrop. Dette kan være viktig for å gi barna en følelse av frihet og selvstendighet, samtidig som det gir foreldrene mulighet til å sette grenser for bruk av appen.

I tillegg til dette, et mobilabonnement laget for barn ofte tilbyr lavere pris sammenlignet med vanlige abonnementer, og det kan også inneholde ekstra funksjoner som sikkerhet og overvåkning som kan være nyttige for foreldre.

Samlet sett kan et mobilabonnement laget for barn være et godt valg for foreldre som ønsker å gi barna en mobiltelefon, men samtidig ønsker å ha kontroll over barnas mobilbruk. Det gir foreldrene mulighet til å sette grenser for barnas mobilbruk, holde oversikt over barnas mobilbruk og gir barna mulighet til å holde kontakten med venner og familie.