Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Fabel.no og Storytel.com

I dagens verden er bøker et flott sted å unnslippe kjas og mas. Samtidig blir det vanskeligere å finne tiden til å slå seg til ro med en god roman. Lydbøker er en flott løsning på dette problemet.

I denne artikkelen har vi samlet de beste lydbok-tjenestene. Ved å bruke disse tjenestene vil du kunne finne både klassikere og de nyeste utgivelsene, alt innspilt i høy kvalitet og lest for deg av engasjerende skuespillere.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Listen består av disse applikasjonene:

App Språk  Gratis prøveperiode Pris pr måned App Store score
Storytel  Norsk & engelsk 14 dager  179,- 4.5
FABEL  Norsk 14 dager 179,- 4.4
Audible Engelsk 30 dager 79,- 4.7

Fabel

Fabel er en norsk lydbok app hvor du finner lydbøker fra både norske og utenlandske forfattere. Appen er laget av Lydbokforlage, som har laget lydbøker for det norske markedet siden 1987.

Med smarte algoritmer vil appen hjelpe deg til å finne lydbøker mange sjangre og kategorier. I appen kan du enkelt markere lydbøker du ønsker å høre på slik at du har god oversikt over dine favoritter. Du kan også laste ned lydbøker offline slik at du kan lytte på dem når du ikke har nett. Liker du å høre på lydbøker før du legger deg kan du sette på en sove-funksjon slik lydboken slår seg av når du sovner. Som med fysiske bøker kan du også legge inn dine egne bokmerker.

Anbefalte tester
  • Klikk.no: "Gratis bruk i fire uker. Godt organisert. Greit utvalg, med mye krim. Rask søkefunksjon."

Hos Fabel får du en gratis prøveperiode på 14 dager og pris per måned er 179 kr.

Prøv 2 uker gratis hos Fabel.no (annonselenke)

Storytel

Storytel er en app fra et svensk selskap for streaming av lydbøker. Selskapet ble lansert allerede i 2005 under navnet Bokilur og har siden 2007 arbeidet under navnet Storytel. De utvides stadig internasjonalt.

Lydbøker kan lastes ned på forhånd, eller streames på farten. Ønsker du å lese istedenfor å lytte kan du enkelt bytte modus. Videre kan du justere lyttehastigheten hvis du ønsker å fort komme gjennom en bok. Liker du å lese om kvelden kan du legge til en søvnfunksjon slik at den skrur seg av etter at du har sovnet. I appen kan du lett oppdate nye bøker gjennom anbefalinger, og du kan lett dele anbefalinger med venner. Appen har også en nyttig barnemodus som lar barnet utforske et bibliotek med barnebøker. Sist men ikke minst er det også bokmerkefunksjonalitet.

Anbefalte tester
  • TV2.no: "Testpersonene følte at Storytel hadde det beste og største utvalget, og var den beste appen å bruke."

Hos Storytel får du en gratis prøveperiode på 14 dager og pris per måned er 179 kr.

Prøv 14 dager gratis hos Storytel.com (annonselenke)

Audible

Takket være det enorme annonseringsbudsjettet forblir Amazons Audible-nettsted det mest kjente navnet i bransjen.

Med Audible kan streame lydbøker eller laste ned lydbøker slik at du kan høre på dem når du ikke har nett. Appen gir deg alle detaljer du ønsker om bøkene, samt nyttige funksjoner som bokmerker, hvilemodus, justerbar lyttehastighet og knappefri modus. I appen kan du også sømløst bytte mellom lytting og lesing med Whispersync for Voice funksjonaliteten. Om du ønsker kan du også koble til Facebook slik at du kan dele hva du hører på med venner og familie.

Anbefalte tester
  • Finder.com.au: "It's a clean, simple and multi-featured experience that takes almost all the pain out of enjoying audiobooks. "

Pris per måned for Audible er 179 kr.

Last ned Audible fra Audible.com

Del dette innlegget