Netflix er fremdeles den største streaming-tjenesten i verden, og det er ikke overraskende at mange ønsker å bruke VPN-tjenester sammen med Netflix.

En VPN kan la deg se innhold fra andre land. Netflix begrenser innhold i visse regioner på grunn av distribusjonsrettigheter, og som et resultat er mange populære programmer ikke tilgjengelige i alle land. Ved å bruke en VPN med Netflix kan du praktisk talt flytte og lure tjenesten til å vise deg hva du vil. Hvis du for eksempel titter på den amerikanske Netflix kan du se en helt ny katalog med filmer og serier!

Det gir deg ikke bare mer for pengene når du er hjemme, men det betyr også at hvis du er i utlandet, kan du fortsette å se på det du gjorde i Norge - selv om det vanligvis ikke er tilgjengelig der du er for øyeblikket.

Her er våre anbefalinger

1) ExpressVPN Vår favoritt!

Dette er en VPN av høy kvalitet som overgår alle forventninger. Den er litt dyrere enn de fleste, men du kan se hvorfor: tjenesten er gjennomtenkt, rask og utrolig brukervennlig. Enten du vil streame utenlandsk Netflix fra sofaen din eller når du ønsker norsk Netflix i utlandet er ExpressVPN et pålitelige valg.

2) NordVPN

NordVPN har over 5000 servere over hele verden så du kan bruke det overalt. Det er raskt nok til å streame video i 4K-oppløsning, live stream HD-video og videokonferanser av høy kvalitet uten å ofre sikkerheten.

3) Surfshark

Denne billige tjenesten gir deg alt en topp VPN burde: flere avanserte sikkerhetsfunksjoner, pålitelig nettverk og god hastighet. Hvis du leter etter en rimelig måte å fjerne blokkeringen av internasjonale Netflix -biblioteker, kan Surfshark være ditt beste alternativ.