Ingen vil ha en lunken kopp kaffe, spesielt ikke på de kalde vintermorgenene. Siden engangskopper er bortkastet og vanlige hjemmekrus ikke er praktiske å ta med mens du er på farten, vil en termokopp sørge for at drikken din er den perfekte temperaturen (varm eller kald!) - uansett hvor lenge siden du laget den.

Vi har undersøkt både norsk og engelske nettsider og denne listen er basert på deres anbefalinger. Her er de beste termokoppene.

1. Kinto Termokopp 350ml


Kinto Termokopp oppfyller alle kriteriene til en termokopp. Kruset er lagd med dobbeltvegg i rustfritt stål, som danner et vakuum. Dette gjør at drikken holder varme i mer enn seks timer. Kruset har en flott størrelse som gjør det enkelt å bære rundt og smalt nok til å passe i de fleste koppholdere, inkludert vannflaskeholderne på sykler. Sist men ikke minst har denne koppen en stilig og simplistisk design.

-> Kjøp Kinto Termokopp her fra Bakeren og Kokken (annonselenke)

2. Eva Solo Urban To Go Cup 0,35 l

Denne koppen fra Eva Solo er i rustfritt stål og holder drikken varm (eller kald!) med doble vegger og vakuumeffekt. På toppen er et lokk som er enkelt å åpne og lukke på farten takket være en enkel klikkefunksjon. Hele koppen kan også vaskes i oppvaskmaskin.

-> Kjøp Eva Solo Urban To Go Cup her fra Bakeren og Kokken (annonselenke)

3. Rosendahl Grand Cru Termokopp

Dette er en enkel og stilig termokopp i stål som holder godt på varmen.
Den har et skrulokk med trykknapp som lar deg lett åpne og lukke koppen med en hånd. En ekstra fordel er non-slipp ringen rundt koppen som gjør at du alltid har et sikkert grep på den.

-> Kjøp Rosendahl Grand Cru fra Bakeren og Kokken (annonselenke)

4. Ikea Undersöka

Ikea Undersöka

Denne enkle reisekoppen fra Ikea er perfekt når du skal ut av huset. Den er lekkasjesikker, så du slipper å bekymre deg for søl når du slenger den i baggen din. Koppen har en knapp som du trykker på når du ønsker å åpne koppen, og når du er ferdig trykker på knappen igjen for å lukke den. Stilmessig er den en enkel og simplistisk flaske som du ikke kan gå feil med.

-> Kjøp Ikea Undersoka her fra Ikea

5. Stelton

Glad i mummitrollet? Denne er godt laget og har et stilig design, og det minimalistiske designet gjør at denne termokoppen ser tidløs ut. Hvis du trenger en en solid termokopp som kan brukes til både varme og kalde drikker er denne for deg.

-> Kjøp Stelton her fra Bakeren og Kokken (annonselenke)

6. Luxe Autoseal

Luxe Autoseal

Denne termokoppen fra Contigo er superkomfortabelt i hendene, og det har en unik låsefunksjon som gjør det lekkasje- og sølesikkert. Når du ønsker å drikke kaffen din, trykker du bare på knappen for å frigjøre tetningen. Under pendlingen kan du låse den slik at du ikke trykker på knappen ved et uhell. Den tåler også oppvaskmaskinen uten problemer.

7. Thermos JMY

Thermos JMY

Denne termokoppen passer perfekt i sekken. I likhet med Ikea Undersöka har denne koppen en knapp for å åpne og lukke koppen. Denne koppen er enkel å rengjøre siden du kan separere delene. Koppen er også enkel å bruke med en hånd, pluss at den passer i bilens koppholder.

Kjøp Thermos JMY her fra Elkjøp

8. Stanley Classic Trigger-Action Travel

Stanley er et århundre gammelt navn kjent for sitt utvalg av slitesterke krus, kopper og mer. Faktisk patenterte selskapet termoser i stål helt tilbake i 1913. Avhengig av hvilken størrelse du kjøper, holder varen temperaturen på varme drikker opp til ni timer og kald drikke i 12. Det er Stanley-produkter som isolerer temperaturene enda lenger, men vi valgte denne modellen på grunn av det praktiske lokket. Denne termokoppen passer perfekt til pendling eller tur.

Kjøp Stanley her fra Outnorth

9. Hydro Flasks

Hydro Flasks

Hydro Flasks er et kjent merke når det kommer til vannflasker, men merket lager termokopper også!  Deres termoflasker har doble vegger som gir ekstra god isoloasjon og er vakuumisolerte. Åpningen til flasken er bred og det gjør den ekstremt enkel å rengjøre. Hydo Flask termokopper tilbys i mange ulike farger så her finner du definitivt en enkel flaske som passer for alle.

Kjøp Hydro her fra XXL

10. S’well Bottle Traveler

S’well Bottle Traveler

Det slanke utseendet på denne termokoppen vil passe fint på kontoret. Den holder kaffen varm i opptil tolv timer takket være rustfritt stål og tredobbeltvegget isolasjon.  Her kan du også velge mellom mange ulike stiler og farger, inkludert en tre, marmor-, metalliske eller dype marine farger.

Kjøp S'well her fra Miinto


Hva ser vi etter i en god termokopp?

Når du handler etter de beste termokoppene, vil du være oppmerksom på noen få ting:

Isolering: Enten det er glass, plast og rustfritt stål, hvis du vil at drikken skal være varm eller kald, må du sørge for at den er isolert slik at den kan opprettholde temperaturen over tid.

Lokk: Noen lokk er mer sølsikre enn andre. For eksempel hos Contigo Luxe Autoseal finner man en låsemekanisme som gjør at man kan hive termokoppen rett i vesken eller sekken uten å bekymre seg for at den skal lekke. Hvis du elsker å drikke kaffen fra et krus, har andre kaffekrus med mer tradisjonelle lokk.

Vaskbarhet: Kontroller om at termokoppen tåler å være i oppvaskmaskinen. Hvis det må vaskes for hånd, må du sørge for å rengjøre den grundig. Hvis ikke kommer den til å lukte vondt veldig fort.