Den beste powerbanken for deg avhenger av hvilke enheter du trenger den til og hvor mye strøm du trenger. Vi har alle telefoner som trenger ekstra lading, men det er ladere der ute som kan fylle på større enheter som Nintendo Switch eller til og med en bærbar PC.

Se opp for mAh-rangering - jo høyere tall, jo mer strøm vil powerbanken ha i seg. Du bør også sjekke hvor raskt den kan lade. Nedenfor har vi listet de beste powerbankene i Norge vurdert etter kapasitet, slankhet og portvalg. Sørg for å lese de fulle beskrivelsene for hver for å se hvilke som passer best til ditt behov og budsjett.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

1) GP Powerbank T20B

Vår favoritt

GP Powerbank T20B er en bærbar lader med høy kapasitet som tilbyr rask og effektiv lading av elektroniske enheter. Denne powerbanken er designet for å gi pålitelig og praktisk strøm på farten, slik at du kan lade smarttelefonen, nettbrettet eller andre elektroniske enheter raskt og enkelt.

En av de fremtredende egenskapene til GP Powerbank T20B er dens høye kapasitet. Denne powerbanken har et 20 000 mAh batteri, som er nok til å lade en smarttelefon full flere ganger. Powerbanken har også en høy ladehastighet, med en maksimal effekt på 18 watt, slik at du kan lade enhetene dine raskt og effektivt.

I tillegg til sine imponerende lademuligheter, tilbyr GP Powerbank T20B også en rekke praktiske funksjoner. Powerbanken har flere ladeporter, inkludert en USB-C-port og to USB-A-porter, slik at du kan lade flere enheter samtidig.

Totalt sett er GP Powerbank T20B en bærbar lader av høy kvalitet som tilbyr rask og effektiv lading av dine elektroniske enheter. Dens høye kapasitet, raske ladehastighet og praktiske funksjoner gjør den til et godt valg for de som trenger pålitelig og praktisk strøm på farten.

Kjøp GP Powerbank T20B fra Outnorth.no (annonselenke)

2) Andersson Powerbank 20.000 PD/QC 3.0

Dette er en veldig kraftig powerbank med en kapasitet på 20.000 mAh og en strøm på 3 A. Med denne kan du raskt og trygt lade telefonen eller nettbrettet flere ganger på en enkelt lading. Strømbanken har tre USB-utganger, hvorav den ene er en USB Type C, som lar deg lade opptil tre enheter samtidig. Perfekt når både telefonen og nettbrettets batteri begynner å ta slutt samtidig.

Anbefalte tester
  • tek.no: "Best i test hos tek.no"

3) Zendure X6-powerbank med integrert USB-hub

Zendure X6 har en kapasitet på 20 100 mAh. Den har også fem porter, som lar deg lade 5 enheter samtidig! Zendure X6 er også kompatibel med enheter med lite strøm, som f.eks. smartklokker og trådløse hodetelefoner.

X6 har også en USB Hub-modus (kompatibel med USB 2.0), som muliggjør dataoverføring over de to USB-A-portene. Koble USB-C-porten til en kompatibel stasjonær eller bærbar datamaskin, og du kan lade enheten samtidig og synkronisere og administrere filene dine ved hjelp av de to USB-A-portene.

4) GREYLIME POWER STONE II – 10.400 MAH

Denne powerbanken er lett og brukbar og har bra kapasitet! Og nå er det en oppgradert versjon II som har Quick Charge 3.0 og kommer i 4 nye farger og er tilgjengelig i 3 størrelser. Funksjonaliteten er helt topp, og det er absolutt forståelig at denne powerbanken er blant de mest populære på markedet! Power Stone har to USB-porter for enkel lading av alle typer enheter. Her får opptil 4 fulle ladninger av smarttelefonen din!


Hva er en powerbank?
En powerbank er en ekstern lader, som kan lades på forhånd. Etter at powerbanken er ladet kan du for eksempel lade smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen. Det er et praktisk produkt som lar deg lade elektriske apparater uten et stikkontakt i nærheten. Du kan bruke den for eksempel når du reiser med tog, buss eller fly.

Hvordan lader du en powerbank?
Du kan lade en powerbank ved hjelp av den medfølgende kabelen. Dette er i de fleste tilfeller en mikro-USB til USB Type-A-kabel. Ved å koble denne kabelen til powerbanken og videre til stikkkontakten vil du kunne lade powerbanken. Det er også powerbanker som må lades med den medfølgende strømadapteren.

Hva betyr mAh?
mAh står for MilliAmp hour som betyr hvor mye strøm et batteri vil bruke i løpet av en time.

Kan en powerbank lades raskt?
Generelt tar det ganske lang tid før en powerbank er fulladet. Dette er fordi en powerbank har høy batterikapasitet. Hvor raskt en powerbank lades er avhengig av utgangen på adapteren.

Ulike typer powerbanker
Det er mange forskjellige powerbanker tilgjengelig. For eksempel varierer de i størrelse, mAh-verdier og design. Hvilken powerbank du trenger, avhenger av hva slags enhet du vil lade.

Hvilken powerbank trenger jeg?
MAh-verdiene til powerbanker kan være veldig forskjellige fra hverandre. De aller fleste powerbanker har minst 10 000 mAh, men det er nå også varianter som har en kapasitet på opptil 50 000 mAh! For å vite hvor mye mAh du trenger, er det godt å vite hvor mye mAh telefonens batteri har og hvor ofte du vil lade enheten.
iPhone 7 har et batteri med en kapasitet på 1960mAh. Hvis du kjøper en 10 000 mAh strømbank, kan du lade 10 000: 1960 = 5,1, så 5 ganger din iPhone 7. Så først se hvordan batterikapasiteten er, hvor ofte du vil lade telefonen, og se deretter hvilken strømbank med hvilken kapasitet du trenger