Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Outnorth

Du trenger en slitesterk duffelbag, som har riktig størrelse og som vil vare i mange år.

Er det en ekspedisjon du begir deg ut på neste søndag? Eller er det en familietur ute på landet? Uavhengig av den endelige destinasjonen, vil du sannsynligvis trenge en romslig veske som er lett å bære og stappe med ting, og som også ser estetisk tiltalende ut.

1) North Face Base Camp (vår favoritt!)

Designet med ekspedisjoner i tankene, legger North Face definitivt mye oppmerksomhet på detaljer i baggene fra Base Camp serien. Denne serien med vesker som har eksistert en stund nå, og har blitt bedre gjennom årene.

Base Camp kommer i XS (31L), Small (50L), Medium (71L), Large (95L) og XLarge (132L).

Den enkle sylindriske designen og minimale trim gir denne vesken et klassisk utseende som aldri vil gå av moten. Det tykke nylonmaterialet tar litt tid å venne seg til siden det er ganske vanskelig å utvide, men dette betyr også at duffelen din blir sterk og slitesterk.

Den brede inngangen gir deg tilgang til hele baggen, noe som gjør det enklere enn noen gang å pakke og hente gjenstander fra vesken. Hovedrommet er stort og romslig slik at du kan pakke alt du måtte trenge under turen.

Kjøp North Face Base Camp Duffel fra Outnorth.no (annonselenke)

2) Patagonia Black Hole 55 (vår favoritt!)

Denne gjenstanden akkurat her lever fullt ut opp til navnet sitt - antallet ting den kan inneholde ser ut til å være uendelig. Kanskje grunnen til at den er foretrukket av så mange mennesker ligger i det faktum at den er laget av et 100% resirkulerbart materiale. Selv om dette ikke er en nyhet i det 21. århundre, anses det fortsatt for å være et sjeldent funn – spesielt siden vesken fortsatt beholder en førsteklasses kvalitet og har et bredt utvalg av farger.

Den robuste konstruksjonen er lagd av900-denier Ripstop Nylon som har et slitesterkt vannavstøtende belegg. Duffelbagen din holder fuktigheten unna selv om det pøsregner. Det er også avtagbare stropper og noen forskjellige måter å ta tak i vesken.

Patagonia har utviklet en utrolig allsidig bag som du kan ta med deg til både sportsbegivenheter, reiseturer og ferie.

Kjøp Patagonia Black Hole fra Outnorth.no (annonselenke)

3) Osprey Transporter

Som andre Osprey produkter er denne baggen tydelig i sin funksjonelle ytelse og innovasjon. Den åpner seg som en duffle bag, men kan også enkelt gjøres om til en ryggsekk når du trenger hendene fri. For mange gjør det den til en god sportsveske. Men denne vesken er også ideell for å transportere fotoutstyr, klatreutstyr eller generelt reiseutstyr.

Kjøp Osprey Transporter fra Outnorth.no (annonselenke)


Vanlige spørsmål og svar:

Hvorfor trenger jeg en duffelbag?
Duffelbager ble opprinnelig designet for å gi deg muligheten til å bære treningsutstyret og reiserelaterte gjenstander på ett trygt og sikkert sted. De ble også brukt til å lagre de samme stykkene på et støvfritt og fuktfritt sted. Etter hvert som flere og flere merker begynte å gi ut sine versjoner av duffelbagger, ble formålet deres mer mangfoldig enn noen gang. I dag er duffelbagger et fleksibelt verktøy som passer i alle mulige garderober. Når du skal kjøpe duffelbag burde du ta hensyn til faktorer som formål, størrelse, funksjoner og pris.

Bør jeg velge en rullende eller ikke-rullende typen?
Som du vil anta, er det fordeler og ulemper med begge alternativene, siden det ikke er en universalveske som vil dekke alles behov. Når du velger hvilken du skal velge, ta hensyn til faktorene vi nevnte i forrige svar. Generelt sett er rullebagger bra for de som for det meste reiser med fly og ikke har noe imot å rulle sekkene sine overalt. De liker ikke å bære sekkene sine på ryggen, og de ville rett og slett ikke være i stand til det på grunn av mangelen på stroppende som de ikke-rullende duffelene tvert imot har. Husk i tillegg at de billigere rullebaggene har en tendens til å velte når de er fylt til randen. Og hvis du ikke har noe imot vedlikeholdskostnadene som kan oppstå som et resultat av noen funksjonsfeil med hjul eller andre smådeler, så gå for all del for den rullende bagen. Hvis du derimot skal reise på ryggsekk gjennom Sørøst-Asia, vil ikke-rullende duffelbagger være det beste alternativet for deg. De er raske og enkle å ta på seg og bære rundt uten å måtte bekymre deg for de forskjellige overflatene du kan snuble over i løpet av eventyret ditt. De ikke-rullende duffels er også vanligvis mer lette, noe som også er verdt å vurdere.

Hvordan pakke en duffelbag?
Når du begir deg ut på ditt neste eventyr, er den første tanken som dukker opp i hodet: «Hvordan pakker jeg effektivt baggen min?» Siden du skal pakke en betydelig mengde av eiendelene dine på ett sted, er det avgjørende å organisere dem på en spesifikk måte som vil gjøre det enkelt og raskt å gripe gjenstandene, samtidig som de holder dem ryddige og rene. Her er planen du leter etter:

  • Plasser klærne og skoene dine på bunnen av posen.
  • Legg elektronikken på toppen av kleslaget og dekk det deretter med et nytt lag med klær hvis de elektroniske delene er skjøre og utsatt for å gå i stykker.
  • Pakk hygieneartikler i en pose med glidelås for å unngå søl.
  • Fyll veskens vegger med sammenrullede klesplagg som vil fungere som et skjold for verdisakene dine når veien blir humpete.
  • Plasser resten av klærne på det øverste laget av duffelbagen og bruk stroppene som holder eiendelene dine tette og trygge.