Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Outnorth.no

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Ticket To The Moon Original Hammock Vår favoritt!

Denne hengekøyen er laget av et såkalt fallskjerm-materiale, som består av nylon-silke. Dette materialet er elastisk og pustende, og passer ypperlig til bruk av hengekøyer. Den er enkel å henge opp, og passer bra til avslapping og overnattinger.

Anbefalte tester
  • Melkeontheroad.com: "this is the fastest, strongest and most comfortable hammock I’ve ever used"

Hos Outnorth.no har denne hengekøyen en solid rating på 5/5 stjerner men mange fornøyde kunder.

Kjøp Ticket To The Moon Original Hammock (annonselenke)

Sea to Summit Pro Hammock

Den er laget av 70-denier nylon og leveres med en vanntett kompresjonspose. Båndstroppene for feste kan kjøpes separat. Sea to Summit Pro fås i tre forskjellige farger og kan pakkes veldig liten.

Anbefalte tester
  • Outdoorgearlab.com: "This lightweight all-around model makes no sacrifices when it comes to comfort and versatility "

Sea to Summit Pro er en superlett hengekøye som er perfekt for deg som foretrekker lett fotturer og ryggsekk.

Sea to Summit Pro Hammock fra Outnorth.no (annonselenke)

ENO SingleNest-hengekøye

NO SingleNest er flott for deg som trenger en svært funksjonell, men billig hengekøye.

Anbefalte tester
  • Outdoorgearlab.com: "The ENO SingleNest is an excellent lightweight option for hammock camping,"

Kjøp Eno SingleNest fra Outnorth.no (annonselenke)

Andre anbefalinger:

Hennessy Hammock Expedition Series

Hennessy-ekspedisjonen er veldig populært blant backpackere og reisende fordi det gir god funksjonalitet. Den leveres med en avtakbar regntrekk og myggnett. Derfor kan den brukes i forskjellige værforhold. Den er laget av meget holdbar 70-denier nylon mens regntrekket er laget av 70-denier polyester. Regntrekket behandles også med DWR (Durable Water Repellant) og er belagt med silikon for å gi god beskyttelse mot regnet. Myggnettet er laget av et robust 30-denier stoff. Hennessy Expedition hengekøye leveres med stropper for enkel og rask feste til trær. I tillegg inkluderer den også en stash bag for å holde vitalt utstyr innen rekkevidde. Hengekøye er tilgjengelig i to versjoner; glidelås og klassisk. Begge soveposene har borrelås inngang på bunnen, men zip-modellen åpnes også øverst (der myggnettet er festet til hengekøyen). Glidelåsmodellen er utstyrt med en YKK-glidelås av høy kvalitet.

Kammok Roo Hammock

Kammok Roo er den letteste hengekøen i dette listen og den veier bare 10 gram. Derfor er den perfekt for lett fotturer og ryggsekk. Den er laget av 40-denier nylon for god holdbarhet. Den leveres med solide karabinholdere og racerslynger. Nettstropper for feste til trær selges separat .

Therm-a-Rest Slacker enkel hengekøye

Therm-a-Rest Slacker hengekøyen skiller seg fra de andre produktene i denne listen på grunn av materialet. Den er laget av polyester i stedet for nylon. Polyester er vanligvis litt mindre holdbar enn nylon, men på den annen side gir den også bedre pusteevne. For økt holdbarhet bruker den en (sømløs) design. Den har en vektgrense på 400 gram og kan stappes i en integrert lomme. Remmestroppene må kjøpes separat. Denne hengekøyen tilbyr også mange modulkomponenter for dette produktet, feks et regntrekk eller et trekk for å unngå insekter.