Denne artikkelen inneholder annonselenker til Outnorth.no

Tarp et stort stykke vanntett stoff som er ment å tilby litt ekstra dekning fra regn og vind. Det vil være naturlig å sette opp et tarp over teltet slik at under nedbør så vil teltet bli beskyttet fra regnet.

Når vi ser etter riktig tarp tar vi først og fremst hensyn til størrelsen og materialet. Førstnevnte er grei; jo større plass du vil dekke. Når det gjelder materialet kan vi oftest plassere tarpene i to kategorier: tung og lett. Robuste tarper er laget av mer holdbare - og også tyngre - stoffer som kan takle varierende værforhold. Lette tarper er bedre egnet for backpackere fordi de kan enkelt pakkes ned i sekkene men beskytter mindre mot været.

Ticket To The Moon Moontarp

Tarpen måler 350 cm x 350 cm og har et gjennomtenkt design for å kunne festes uten å skli eller dryppe ned på fremmede steder; den veier 600 gram og er laget av vanntett nylon og resirkulert materiale. Det er en allsidig og pålitelig presenning som er designet for å gi ly og beskyttelse mot elementene mens du er på camping eller på tur. Denne presenningen er laget med materialer av høy kvalitet og er designet for å være lett og holdbar, noe som gjør den til et flott alternativ for friluftsentusiaster som ønsker en pålitelig og effektiv måte å beskytte seg mot regn, sol og vind.

En av de største fordelene med Ticket To The Moon Moontarp er dens allsidighet. Tarpen er designet for å brukes på en rekke måter, fra å gi ly for campingplassen din til å skape et skyggefullt sted å slappe av i løpet av dagen. Tarpen er også stor nok til å dekke en rekke forskjellige oppsett, noe som gjør den til et allsidig alternativ for en rekke forskjellige camping- og tursituasjoner.

En annen fordel med Ticket To The Moon Moontarp er holdbarheten. Presenningen er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert et sterkt og slitesterkt polyesterstoff som er motstandsdyktig mot vann- og UV-skader. Dette gjør at presenningen tåler vær og vind, selv i tøffe og utfordrende miljøer.

Når det gjelder brukervennlighet, er Ticket To The Moon Moontarp veldig enkel å sette opp. Tarpen kommer med en rekke forskjellige festepunkter, slik at du enkelt og sikkert kan feste den til trær eller andre gjenstander. Dette betyr at du kan sette opp presenningen raskt og enkelt, uten å måtte bruke mye tid eller krefter.

Imidlertid er det også noen potensielle ulemper ved å bruke Ticket To The Moon Moontarp. En av de største utfordringene er å finne passende trær eller andre gjenstander å feste presenningen på. I noen tilfeller kan dette være vanskelig, spesielt i områder med få trær eller andre gjenstander som er sterke nok til å bære vekten av presenningen og personen som bruker den.

Avslutningsvis er Ticket To The Moon Moontarp en allsidig og pålitelig presenning som er designet for å gi ly og beskyttelse mot elementene mens du camper.

Kjøp Moontarp fra Outnorth.no (annonselenke)

Hillaberg Tarp 10 UL

Hilleberg Tarp 10 UL er en allsidig og pålitelig presenning som er designet for å gi ly og beskyttelse mot elementene mens du er på camping eller tur. Denne presenningen er laget med materialer av høy kvalitet og er designet for å være lett og holdbar, noe som gjør den til et flott alternativ for friluftsentusiaster som ønsker en pålitelig og effektiv måte å beskytte seg mot regn, sol og vind.

En av de største fordelene med Hilleberg Tarp 10 UL er holdbarheten. Tarpen er laget med materialer av høy kvalitet, inkludert et sterkt og slitesterkt Kerlon 1000-stoff som er motstandsdyktig mot vann- og UV-skader. Dette gjør at presenningen tåler vær og vind, selv i tøffe og utfordrende miljøer.

En annen fordel med Hilleberg Tarp 10 UL er dens allsidighet. Tarpen er designet for å brukes på en rekke måter, fra å gi ly for campingplassen din til å skape et skyggefullt sted å slappe av i løpet av dagen. Tarpen er også stor nok til å dekke en rekke forskjellige oppsett, noe som gjør den til et allsidig alternativ for en rekke forskjellige camping- og tursituasjoner.

Når det gjelder brukervennlighet, er Hilleberg Tarp 10 UL veldig enkel å sette opp. Tarpen kommer med en rekke forskjellige festepunkter, slik at du enkelt og sikkert kan feste den til trær eller andre gjenstander. Dette betyr at du kan sette opp presenningen raskt og enkelt, uten å måtte bruke mye tid eller krefter.

Kjøp Hillaberg Tarp 10 UL fra Outnorth.no (annonselenke)

Sydvang Tarp Ultralight

Sydvang Tarp 11 Ultralight er en allsidig og pålitelig presenning som er designet for å gi ly og beskyttelse mot elementene mens du er på camping eller tur. Denne presenningen er laget med materialer av høy kvalitet og er designet for å være lett og holdbar, noe som gjør den til et flott alternativ for friluftsentusiaster som ønsker en pålitelig og effektiv måte å beskytte seg mot regn, sol og vind.

En av de største fordelene med Sydvang Tarp 11 Ultralight er dens lette design. Tarpen er laget av et polyesterstoff av høy kvalitet som er sterkt og slitesterkt, men samtidig lett og lett å bære på stien. Dette gjør det til et flott alternativ for turgåere og ryggsekkturister som ønsker å minimere pakkevekten uten å ofre holdbarhet eller ytelse.

En annen fordel med Sydvang Tarp 11 Ultralight er dens allsidighet. Tarpen er designet for å brukes på en rekke måter, fra å gi ly for campingplassen din til å skape et skyggefullt sted å slappe av i løpet av dagen. Tarpen er også stor nok til å dekke en rekke forskjellige oppsett, noe som gjør den til et allsidig alternativ for en rekke forskjellige camping- og tursituasjoner.

Når det gjelder brukervennlighet, er Sydvang Tarp 11 Ultralight veldig enkel å sette opp. Tarpen kommer med en rekke forskjellige festepunkter, slik at du enkelt og sikkert kan feste den til trær eller andre gjenstander. Dette betyr at du kan sette opp presenningen raskt og enkelt, uten å måtte bruke mye tid eller krefter.

Kjøp Sydvang Tarp fra Outnorth.no (annonselenke)

Sea to Summit Jungle Hammock

Med en vekt på kun 450 gram og en pakningsstørrelse på samme nivå er denne presenningen veldig lett og kan komprimeres til et område omtrent på størrelse med en vannflaske. Denne hengekøyen er designet for å gi en behagelig og støttende overflate du kan slappe av på, slik at du kan nyte utendørs på en måte som er mye mer behagelig enn å sove på bakken.

En av de største fordelene med Sea to Summit Jungle Hammock er holdbarheten. Hengekøyen er laget med materialer av høy kvalitet, inkludert et sterkt og slitesterkt myggnett og et lett og pustende stoff som er motstandsdyktig mot vann- og UV-skader. Dette gjør den til et pålitelig valg for bruk i en rekke miljøer, fra jungelen til fjellene.

En annen fordel med Sea to Summit Jungle Hammock er dens allsidighet. Hengekøyen er designet for å være lett og bærbar, noe som gjør den lett å bære på stien. Den kan også settes opp raskt og enkelt, slik at du kan slappe av og nyte naturen uten å måtte bruke mye tid på å sette opp campingplassen.

Når det gjelder komfort, er Sea to Summit Jungle Hammock designet for å gi en behagelig og støttende overflate du kan slappe av på. Hengekøyen er bred og romslig, slik at du kan legge deg komfortabelt og slappe av. Myggnettingen gir også beskyttelse mot insekter, slik at du kan nyte utendørs uten å bekymre deg for insektbitt.

Det er imidlertid også noen potensielle ulemper ved å bruke Sea to Summit Jungle Hammock. En av de største utfordringene er å finne passende trær eller andre gjenstander å feste hengekøyen til. I noen tilfeller kan dette være vanskelig, spesielt i områder med få trær eller andre gjenstander som er sterke nok til å bære vekten av hengekøyen og personen som bruker den.

Avslutningsvis er Sea to Summit Jungle Hammock et populært valg for turgåere og friluftsentusiaster som ønsker en komfortabel og pålitelig hengekøye for sine eventyr. Den er slitesterk, allsidig og komfortabel, men å finne passende trær eller andre gjenstander å feste hengekøyen til kan i noen tilfeller være en utfordring. Det er viktig å nøye vurdere dine behov og terrenget før du kjøper et hengekøyesett for fotturer.

Kjøp Sea To Summit Hammock fra Outnorth.no (annonselenke)


Hva er en tarp?

Tarp er den letteste formen for ly du kan bære på reisene dine, og veier så lite som 300 gram. De aller fleste presenninger på markedet er 100 % vann- og vindtette. Det som taler for det er dens evne til å raskt sette opp – og ta ned igjen når som helst; pluss at den har mange bruksområder som f.eks. å gi ly mot nedbør eller dugg eller snø i ekstrem kulde.

Hvorfor kjøpe en tarp?

Tarp er fleksibelt utstyr som kan brukes på mange forskjellige måter. De er et enklere alternativ til telt, som lar deg oppleve naturen mer, samtidig som de reduserer vekt og pakkestørrelse. Mens presenninger veier mindre enn de fleste telt, gir de nok dekning for 3-4 personer når de er forlenget!

Tarp er et populært valg for turgåere og friluftsentusiaster som ønsker å nyte naturens skjønnhet på en komfortabel og avslappende måte. Disse settene inkluderer vanligvis en hengekøye, stropper for å feste hengekøyen til trær eller andre solide gjenstander, og en bæreveske for enkel transport.

En annen fordel med tarp er deres allsidighet. De fleste tarper er lette og bærbare, noe som gjør dem enkle å bære på stien. De kan også settes opp raskt og enkelt, slik at du kan slappe av og nyte naturen uten å måtte bruke mye tid på å sette opp campingplassen.

Når det gjelder holdbarhet, er tarper generelt veldig pålitelige. En tarp av god kvalitet er designet for å tåle vær og vind, og den skal vare i mange år med riktig stell og vedlikehold. Dette gjør dem til en god investering for enhver friluftsentusiast.

Det er imidlertid også noen potensielle ulemper ved å bruke en tarp for fotturer. En av de største utfordringene er å finne passende trær eller andre gjenstander å feste tarpen til. I noen tilfeller kan dette være vanskelig, spesielt i områder med få trær eller andre gjenstander som er sterke nok til å bære vekten av tarpen.

Avslutningsvis er tarp et godt valg for turgåere og friluftsentusiaster som ønsker å nyte naturens skjønnhet på en komfortabel og avslappende måte. De er komfortable, allsidige og holdbare, men å finne passende trær eller andre gjenstander å feste hengekøyen til kan i noen tilfeller være en utfordring. Det er viktig å nøye vurdere dine behov og terrenget før du kjøper et hengekøyesett for fotturer.