Nå som 2020 har kommet, vil mange av oss se etter å oppdatere våre garderober. For noen av oss vil det bare være at noen klesplagg har blitt for slitt, for andre vil vi ofte endre ting slik at vi føler oss friske og trendy.

For å gjøre livet ditt enklere, ønsker vi at denne artikkelen skal være en definitiv liste for deg å finne fram nye moteklær. Vi har listet opp 13 av de beste nettbutikkene for herreklær, uansett stil, fulle med eksempler og forklaringer.

1. Asos

Asos har vært en av de beste mote-nettstedene for menn i mange år, og tilbyr kvalitetsklær til meget konkurransedyktige priser. De har mange tusen produkter, i et stort utvalg av størrelser, og tilbyr klær i ulike stiler.

2. Stayhard

Her kan du handle herreklær, tilbehør og sko på nettet. Stayhard fokuserer primært på menn i aldersgruppen 18-35 år. Utvalget består av en blanding mellom egne merker og kjente merkevarer. Stayhard ble grunnlagt i 2005 og har etablert seg som en av de ledende nettbutikkene for unge menn. Eksempler på merker du finner her er Les Deux, GANT, Lyle & Scott og Peak Performance.

3. Stylepit

Hos STYLEPIT finner du det nyeste av klær, sko og tilbehør, alt på ett sted. Her får du kjente merker som er kombinert med eksklusive designermerker. Stylepit er 100% internettbasert, så de kan tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Eksempler på merker du finner her er Vagabond, GANT, Filippa K, Versace og Guess.

4. Arket

H&Ms nyeste merke, ARKET, er et moderne merket som tilbyr produkter for menn, kvinner, barn og hjemmet. ARKETs oppgave er å er lagre kvalitetsprodukter som er holdbare og designet for å bli i lang tid. Hos ARKET får du gratis shipping hvis du bruker over 1500 kr og fritt bytte av varer innen 30 dager. Du får også full refusjon innen 14 dager.

5. Weekday

Dette merket omfatter moderne minimalisme og gateinspirert mote med en skandinavisk stil. Hos dette kreative og ungdommelige merket finner du herreklær og en rekke trendige tilbehør. Fra den perfekte bomullsgenseren til tidløse jeans, har Weekday noe for enhver stil. Hos Weekday får du gratis shipping hvis du bruker over 500 kr og fritt bytte av varer innen 30 dager. Du får også full refusjon innen 14 dager.

6. Ferner Jacobsen

Ferner Jacobsen AS ble etablert i 1916 og er en av Oslos mest tradisjonsrike moteforretninger. Her får du eksklusive og tidløse klær. På www.fernerjacobsen.no får du utvalget fra butikkene i Oslo, Fredrikstad og på Fornebu, samt egne merkevarer du kun finner på nett.

7. Caliroots

Caliroots tilbyr den beste blandingen av streetwear- og joggeskoprodukter fra klassikere som Stussy, Carhartt, Vans, Nike og Adidas til de mer luksuriøse varene fra selskaper som Norse Projects og Our Legacy.
Caliroots.com har vært online siden 2003 og er en ledende aktør innen streetwear, joggesko og motekultur.

8. H&M

H&M er et av de viktigste billigmerkene der ute. De lager tidløse produkter som er grunnleggende i enhver garderobe, samt hyper-trendy klær, alt til en rimelig pris. I tillegg til dette lager de også kjønnsløse og bærekraftige klær.

Hos H&M får du 30 dager åpent kjøp. Du har også muligheten til å heve kjøpet innen 14 dager.

9. Cos

Cos eies av H&M, men det er som en mer sofistikert storesøster - mer raffinert, eksklusivt, unikt og ja, dyrere.

Her får du subtile, men tidløse stykker, fra skreddersydde bukser og frakker til enkle t-skjorter. Du får også kvalitetsfottøy til et mer budsjettvennlig prispunkt.

10. Care of Carl

Care of Carls vareutvalg består av en nøye utvalgt blanding av både velkjente og klassiske samt moderne varemerker, der høy kvalitet er den viktigste faktoren.

Fokuset her er høy kvalitet og god personlig service. Dersom du har angret ditt kjøp kan du returnere dine varer til Care of Carl  uten kostnad i løpet av 14 dager og få pengene tilbakebetalt innen 14 dager etter mottatt retur.

11. Zalando

Denne massive forhandleren har over 1.900 merker og er et one-stop-shop for klær. Zalando startet som en sko nettsted, men har utvidet og har nå et stort utvalg av klær, tilbehør, sportsartikler og skjønnhetsprodukter.

Her får du gratis levering tilgjengelig og 100 dagers returrett.

12. Zara

Zara fyller en viktig nisje: En måte å inkludere trendy konsepter i stilen din, uten å betale designerpriser for noe som kanskje ikke er i stil om et år. Du kan tenke på det som H&M 2.0.

13. Miinto

Miinto er en online klesbutikk som har samlet over 400 av Norges mest kjente butikker på samme sted. De gir deg muligheten til å gjøre et kjøp på deres sider, som resulteter i at orderen går direkte til din favoritt butikk og sender deg varen med fri frakt.