Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til WhiteAway og Tretti

Det er en veldig god sjanse for at du sparer penger på å kjøpe hvitevarer på nett sammenlignet med det du finner i fysiske butikker. Ikke minst er utvalget mye bedre på nett og det er større sjangs for at du finner noe som passer ditt hjem!

Å kjøpe hvitevarer involverer ofte mye undersøking siden du må sammenligne modeller, funksjoner og priser. Men det er også viktig å vurdere butikken man kjøeper fra. Produktvalg, leveringskostnader og garantidekning kan variere mellom butikker.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet. Vi har hovedsaklig brukt TrustPilot.no som er et nettsted der forbrukere kan vurdere bedrifter. Disse vurderingene blir samlet til en endelig score. Alle nettbutikkene nevnt i denne artikkelen scorer minst 4/5 stjerner.

Dersom du ønsker å handle utelukkende på nett er dette noen av de beste stedene å kjøpe hvitevarer.

WhiteAway

WhiteAway får du hvitevarer, støvsugere og husholdningsapparater. Selskapet ble etablert i Danmark i 2003 og er i dag en av Skandinavias største nettbutikker for hvitevarer på nett. Nettbutikken har en enestående score på 4.6/5 stjerner hos TrustPilot.no. WhiteAway sin score på 4.6 viser at forbrukere har mye tillit til nettbutikken. Fra vurderingene ser vi at WhiteAway scorer høyt fordi nettbutikken har lave priser, god kundeservice og korte leveringstider. WhiteAway matcher også laveste nettpris.

-> Sjekk ut WhiteAway.no (annonselenke)

Skousen

Skousen er opprinnelig en dansk kjede, og åpnet først opp butikker i Norge i 2015. Skousen har en score på 4.5/5 stjerner hos TrustPilot.no. De får denne scoren fordi de tilbyr hjelpsom kundeservice, hurtig levering og gode tilbud.

-> Sjekk ut Skousen.no

Tretti

Tretti.no er en nettbutikk som selger hvitevarer og husholdningsapparater. Fokuset til Tretti er lave priser. Hos TrustPilot.no har de en formidabel score på 4.4/5 stjerner. Forbrukere nevner der i sine vurderinger at Tretti har lave priser, rask levering og god kundeservice.

-> Sjekk ut Tretti.no (annonselenke)