Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Extra Optical

Det er en veldig god sjanse for at du sparer penger på å kjøpe briller på nett sammenlignet med det du finner i fysiske butikker. Ikke minst er utvalget mye bedre på nett og det er større sjangs for at du finner noe som passer din stil! For å gjøre ting enda bedre, er alt du trenger en resept, og da trenger du ikke engang å forlate hjemmets komfort for et nytt par briller.

Hvis du ikke er sikker på hvilke stiler og former du liker, kan du se etter et nettsted som tilbyr hjemme-prøve. Folk som allerede har en idé om hva slags briller de liker, kan se på målene til deres nåværende rammer (ofte trykt på innsiden) for å finne et par som passer like godt. Og viktigst av alt, sørg for å sjekke retur-reglene, i tilfelle du ikke liker dine nye briller når du får dem i posten.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Extra Optical

Extra Optical er en av Norges ledende brillebutikk på nett. Her kan du finne briller for enhver smak, stil og lommebok. Hos Trustpilot.no får Extra Optical en imponerende score og vurderes som "Enestående". Dette er altså en nettbutikk med haugevis av fornøyde kunder!

Warby Parker

Warby Parker er trolig en av de mest kjente og populære nettbutikkene for briller. Du kan sortere gjennom de forskjellige rammene på nettstedet etter farge, passform, form og materiale, så det er enkelt å finne en stil som passer deg. Men hvis du ikke er sikker på hva du vil, kan du prøve å ta Warby Parkers quiz for å få noen forslag.

Brilleland

Brilleland er en av Norges ledende optikerkjeder. Her får du lave priser, høy og faglig ekspertise.

Specsavers

Specsavers er verdens største optikerkjede. Her får du rimelige kvalitetsbriller, og kundesupport tilbyr høy faglig kunnskap.

Interoptik

Interoptik er en av Norges ledende optikerkjeder. Her får du et stort utvalg til gode priser.

Krogh Optikk

Krogh Optikk tilbyr et stort sortiment av kvalitetsbriller og kjente merkenavn.

Interoptik

Interoptik er kjent for et stort utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser fra kjente kvalitetsmerket. Her finner du briller fra alle prisklasser.