Hvis du lytter til musikk, ser på film eller spiller spill via din stasjonære eller bærbare datamaskin, kan PC-høytalere være til stor nytte. Vårt favorittpar er Mackie CR4BT-settet, som høres bra ut og er enkelt å sette opp og bruke. I tillegg tar disse høyttalerne ikke for mye plass på skrivebordet ditt, og de kobles enkelt sammen med dine mobile enheter via Bluetooth.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Mackie CR4BT

En flott blanding av form og funksjon

CR4BT-høyttalerne høres bra ut, er enkle å sette opp og bruke, og har et relativt lite fotavtrykk. I tillegg kan de pares med telefonen din ved hjelp av Bluetooth.

Vi anbefaler Mackie CR4BT datamaskinhøyttalere fordi de leverer en full, balansert lyd, enten du lytter til bass-tung rap-musikk, omgivende lydbilder eller konferansesamtaler. Intuitive designvalg - som å plassere volumhjulet på forsiden og la enten venstre eller høyre høyttaler koble til strømkilden - gjør dette systemet enkelt å sette opp og bruke hele dagen. Selv om høyttalerne er litt større enn andre vi testet, er de fortsatt små nok til at de ikke overtar skrivebordet ditt. Vi er imidlertid ikke sprø for de neongrønne aksentene i ansiktet til høyttaleren; vi foretrekker forskjellige fargevalg.

Kjøp Mackie CR4BT her (annonselenke)

Mackie CR3

God lyd, men ingen Bluetooth


CR3-høyttalerne er brukervennlige og fungerer bra, selv om de ikke har noen trådløse tilkoblingsalternativer.

Hvis du er villig til å gå på kompromiss med lydkvaliteten og tilkoblingsmulighetene for å spare penger, bør du vurdere Mackie CR3-settet. Den har de fleste av de samme praktiske funksjonene og designelementene som Mackie CR4BT, men i en mindre form med en mindre bashøyttaler - noe som betyr at høyttalerne ikke kan spille like høyt eller så dypt som CR4BT. CR3 mangler også Bluetooth, slik at den ikke kobles like lett til dine mobile enheter. Likevel er disse de klart best lydende datamaskinhøyttalerne vi har testet i denne prisklassen, og en betydelig oppgradering for alle som har brukt datamaskinens innebygde høyttalere.

Kjøp Mackie CR3 her (annonselenke)

Audioengine HD3

Utmerket lyd i en liten, elegant pakke

Disse små høyttalerne ser bra ut og høres ut, og de kan koble til omtrent hvilken som helst enhet, men de har en høy pris.

For musikkelskeren som krever bedre lydkvalitet - og er villig til å betale mer for å få det - er Audioengine HD3-settet det nærmeste vi har funnet et perfekt sett med datamaskinhøyttalere. Den har vesentlig bedre lydkvalitet og en mindre, mer elegant design enn Mackie CR4BT. I tillegg har HD3 et mer omfattende tilkoblingspanel, med både analoge og USB-innganger og en subwooferutgang for folk som ønsker å legge til en subwoofer. Bluetooth med aptX HD er også innebygd. HD3 koster imidlertid dobbelt så mye som CR4BT.

Kjøp Audioengine HD3 her (annonselenke)