Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Bakeren og Kokken

Kullgriller krever mer forarbeid og oppmerksomhet enn gassgriller, men i dag har det blitt enklere å bruke takket være bedre griller, nye funksjoner og tilbehør.

Kullgriller gir god kontroll over grillingen, slik at du kan lage flotte kulinariske opplevelser hver gang. Bruk så mange kull som du ønsker å oppnå den perfekte temperaturen, og plasser dem hvor du vil i grillen for å lage forskjellige kokesoner. Koker du direkte over kullene for å få maten en unik eksteriør eller flytt dem til et mindre varmt sted for mer skånsom matlaging og en røykfylt smak.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Weber Original Kettle® E-5730 Kullgrill

Mest valuta for pengene

Med denne grillen kan du grille for 12 personer samtidig. Det er nok plass til å grille for vennegjengen din. Håndtaket har to hengemuligheter for grillverktøy. På denne måten har du verktøyene raskt tilgjengelig under grillingen. Du trenger ikke legge lokket, men bare henge det på lokkeholderen. Takket være rammen kan du grille i behagelig arbeidshøyde. Med ett trykk på en knapp slipper du asken i den lukkede askeoppsamlingsbeholderen. På grunn av dette blåser du ikke asken, og du kan enkelt kaste den.

Anbefalte tester

✔️ Du griller for opptil 12 personer på grillflaten.

✔️ Askeoppsamlingsbeholderen er lukket, slik at asken ikke blåser ut av oppsamlingsbeholderen i mellomtiden.

✔️ Du trenger ikke legge lokket under bruk, men henge det på lokkeholderen.

✖️ Grillstativet er ikke justerbart, så du justerer ikke høyden etter eget ønske.

Kjøp Weber Original Kettle® E-5730 (annonselenke)

Weber Smokey Joe Premium Svart Bærbar Kullgrill

Beste bærbare kullgrill

Leter du etter en kullgrill som du kan ta med til neste utegrilling? Da bør du absolutt vurdere Weber Smokey Joe Portable Charcoal Grill. Akkurat som modeller i full størrelse fra merket, har denne 14-tommers grillen et porselenslakkert lokk og bolle, samt stålrist og en askefanger nede.

Denne bærbare kullgrillen kan romme opptil syv hamburgere om gangen, og lokket har glassforsterket nylonhåndtak som holder seg kjølig under bruk. Denne bærbare kullgrillen gir mye valuta for pengene og er enkelt å ta med seg til forskjellige arrangementer.

Anbefalte tester
Kjøp Weber Smokey Joe Premium (annonselenke)

Weber Performer Deluxe GBS kullgrill

Beste luksus-grill

Denne modellen har et bredt utvalg av nyttige funksjoner som enhver grillmester vil elske inkludert ting som et Touch-N-Go gass-tenningssystem og overflate til matlaging.

Denne kullgrillen kan romme opptil 13 burgere av gangen, og du kan overvåke den indre temperaturen ved hjelp av det innebygde termometeret på lokket. Denne grillen har et elektronisk kulltenningssystem, samt en avtakbar tidtaker som monteres på arbeidsbordet på siden. I tillegg er det en praktisk kulloppbevaringskasse integrert i grillen. Kvaliteten på dette produktet er fantastisk, og at grillen utvilsomt vil tjene deg godt i årene som kommer.

Anbefalte tester
Kjøp Weber Performer Deluxe GBS kullgrill (annonselenke)

Hva du skal se etter når du kjøper en kullgrill?

Størrelse
Du bør du tenke på hvor mange mennesker du forventer å servere, og hvor mye matlagingsplass du trenger. Mindre griller er ofte mer bærbare, mens større grill er tyngre og vanskeligere å transportere.

Materiale
Griller kan være laget av forskjellige materialer, og hver har sine fordeler og ulemper. Ingen valg er  egentlig galt. Det kommer bare an på hvordan du foretrekker å lage mat.

Spesielle funksjoner
Noen griller er utstyrt med en rekke spesielle funksjoner. Dette kan være for eksempel at noen modeller har røykere eller har integrerte termometre. Andre kan ha sidebord eller er designet for å være spesielt enkle å rengjøre.