Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Outnorth.no og Chillout.no

Enten du er en ivrig turgåer eller bare ønsker å få med sightseeingopplevelser når du er i utlandet, her er våre valg for de beste bæremeisene som du kan kjøpe. Disse valgene er basert på tester og anmeldelser gjort av (norske og internasjonale) publikasjoner og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Oppsummering

Deuter Kid Comfort bæremeis

Best i test

Deuter’s Kid Comfort kombinerer komfort og sikkerhet. Den er førsteklasses byggekvalitet og organisering. Deuter-sekker er kjent for sine suspensjonssystemer av høy kvalitet og den har en solid metallramme. Denne sekken er av høy kvalitet og er en flott match for aktive familier. Denne sekken har fått "best i test" vurdering av publikasjonen Switchbacktravel.

Anbefalte tester
  • Switchbacktravel.com: "Deuter’s Kid Comfort is our top pick for 2021 by combining high levels of comfort and safety, premium build quality, and organization."
Kjøp Deuter Kid Comfort her (annonselenke)

Osprey Poco bæremeis

Premium-valget

Osprey lager noen av de beste sekkene på markedet. Poco er godt utstyrt for alt fra lange dagsturer til overnattingsturer med familien. Den har en førsteklasses bæresele som inkluderer AirSpeed-suspensjon for bæreevne og ventilasjon, og har en av de mest stabile rammene du kan få. Prislappen gjenspeiler kvaliteten. Det er vanskelig å få denne type kvalitet uten dyr prislapp, og Poco er ikke noe unntak. Denne baby-ryggsekken vil koste litt mer enn de fleste, men mange anmeldere sier at det er verdt prisen.

Anbefalte tester
  • Switchbacktravel.com: "With a full suite of features and easy adjustability, Osprey’s premium baby carrier pack is impressively well-rounded "
Kjøp Osprey Poco (annonselenke)

Bergans Lilletind bæremeis

Budsjettvalget

Den innovative sekken er høydejusterbar for å holde lasten i riktig posisjon uavhengig av din egen høyde. Den har flere lommer som gir enkel tilgang til alt du trenger under turen. Når den er brettet er sekken mer kompakt enn de fleste andre bæremeiser på markedet. Lilletind kommer med avtakbart solskjerm / regntrekk og andre praktiske detaljer.

Anbefalte tester
  • Utebarn.se: "Bergans Lilletind är en väl utvecklad bärstol,"
Kjøp Bergans Lilletind (annonselenke)

Hva bør du vurdere når du skal kjøpe bæremeis?

Justerbarhet
Det er ofte to personer som skal bruke bæremeisen, og a er det viktig at man kan justere bæremeisen lengde og bredde slik at begge kan bruke den.

Ventilasjon
Det er viktig at bæremeisen har god ventilasjon, spesielt ved ryggpartiet. Ofte bør man se etter "mesh" materialer som gjør at bæremeisen lufter godt.

Kapasitet
Det er viktig at bæremeisen har god kapasitet. Når du skal ut på tur trenger du god plass til drikke, mat, klær og annet utstyr. Man bør også være oppmerksom på at lommene, både inni sekken og utenfor sekken, er praktisk plassert.

Komfort
Sist men ikke minst må sekken være komfortabel for deg og barnet. Hvis sekken er ukomfortabel vil du rett og slett ikke bruke den, og siden bæremeiser kan koste flere tusenlapper bør man finne en man ønsker å bruke.

Del dette innlegget