Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Outnorth.no

Uansett ferdighetsnivå er en komfortabel støvel en absolutt nødvendighet. Ingenting ødelegger en god pudderdag raskere enn kalde eller vonde føtter, og dårligsittende støvler gjør det også vanskeligere å prestere når du står i bakken. Tvil ikke! skistøvler har aldri har vært mer fotvennlige enn de er i dag. De fleste nye støvler har anatomiske former og tilpassbare foringer, og noen kommer til og med med varmetilpassbare skall. Nedenfor er våre valg for de beste alpinstøvlene for sesongen.


The Cruise fra Nordica

The Cruise
The Cruise fra Nordica er et par alpinsko for herrer som passer til alpin.

(annonselenke)

Cruisesamlingen tar sikte på å forvandle skikjøringen din. Utstyrt med en bredere passform, har disse støvlene en strømlinjeformet, anatomisk form som maksimerer kontroll og respons. Takket være den doble, myke vristen – som åpner støvelens hals eksepsjonelt bredt – er de utrolig enkle å ta på og av. Og for å forbedre komforten og ytelsen ytterligere, kan foringene og skallene deres enkelt tilpasses. Cruise-kolleksjonen gir selvtillit og kontroll for å ta skikjøringen til neste nivå.


Shift Pro 120 fra Salomon

Men’s Shift Pro 120 AT (2021)
Men’s Shift Pro 120 AT (2021) fra Salomon er et par alpinsko for herrer som passer til alpin.

(annonselenke)

Salomon Shift Pro 120 er et flott alpint turalternativ for en skiløper som fortsatt tilbringer en stor del av sesongen på ski på feriestedet, men som ønsker muligheten til å gjøre litt backcountry-eventyr. Denne støvelen kan styre omtrent hvilken som helst ski der ute med letthet og vil garantert heve ytelsesnivået ditt uten å ofre komforten. Gå/tur-funksjonen er intuitiv og jevn, slik at turen blir mer effektiv, eller hvis du bare vil være mer komfortabel med å cruise rundt.


Pro 100 GW fra Salomon

Men’s S/Pro 100 GW
Men’s S/Pro 100 GW fra Salomon er et par alpinsko for herrer som passer til alpin.

(annonselenke)

Salomon S/Pro 100 GW er en premium skistøvel som tilbyr en balanse mellom kontroll, etterlevelse og komfort for øvre middels til avanserte utøvere. 100 flex er perfekt for noen som ikke trenger den stiveste støvelen, men likevel vil ha en ganske robust støvel.Salomon er veldig stolt over måten støvlene deres passer på, og designet på disse støvlene lar deg virkelig slå inn disse tingene før du i det hele tatt kjører i bakken. Salomon bruker deres MyCustomFit 3D-teknologi som lar deg termoforme foringen slik at den former seg rundt konturene til føttene dine for en perfekt passform. Foringen er også sømløs som sikrer færre hotspots inne i støvelen, noe som betyr færre problemområder å ta tak i i tilpasningsprosessen.


Shift Pro 120 AT fra Salomon

Men’s Shift Pro 120 AT (2021)
Men’s Shift Pro 120 AT (2021) fra Salomon er et par alpinsko for herrer som passer til alpin.

(annonselenke)

Salomon Shift Pro-serien er designet for skiløpere som vil ha én støvel som takler alt. Salomon Shift Pro kombinerer nedoverbakkeytelse og mobilitet for å gi deg en av de beste all fjell/freeride støvlene på markedet. Det er en støvel som er utviklet for skiløpere som elsker usporet pudder i høy fart, men som også tiltrekkes av sporadiske turer til nye topper. Her kombineres stabiliteten og kraften til en ekte alpinski med allsidigheten til en skiturski som lar deg nyte hele fjellet.