Vannkokere gir en rask og enkel måte å varme opp vann uten komfyr, og mange har den ekstra fordelen at du kan stille en presis temperatur, som ofte er nøkkelen for å få den beste smaken av kaffe og te. Vår favoritt er Cuisinart CPK-17 PerfecTemp Kettle takket være en vinnende kombinasjon av hastighet, nøyaktighet og brukervennlighet.

Vår favoritt!

Cuisinart CPK17E Vannkoker

Cuisinart CPK-17 gir god ytelse og brukervennlige grensesnitt. Den har seks forhåndsinnstilte temperaturvalg, hver med en dedikert knapp, pluss en "hold varme" -funksjon som holder vann ved den innstilte temperaturen i 30 minutter.

Denne vannkokeren har fått Best i Test fra både GoodHouseKeeping og New York Times.

✓1,7 liters kapasitet
✓6 forhåndsprogrammerte temperaturinnstillinger
✓Automatisk avstengning og mulighet til å holde på varmen i 30-minutter

Kjøp Cuisinart CPK-17 (annonselenke)

KitchenAid Vannkoker 1,7 liter

Med sine smarte funksjoner sørger denne 1.7L vannkokeren fra KitchenAid for at du nyter perfekt bryggede drinker. Når ønsket vanntemperatur er nådd har den mulighet til å holde på varmen i opptil 30 minutter. Den har også en nyttig digital skjerm som viser temperaturen, selv når kjelen er utenfor basen. Hos Bakeren og Kokken har denne vannkokeren 5/5 stjerner med over 40+ anmeldelser som gjør den til en av de mest populære vannkokerene i nettbutikken!

Anbefalte tester✓Digital skjerm med 6 temperaturinnstillinger.
✓Smart temperatursensor - Kontroller vanntemperaturen på skjermen, selv når kjelen er utenfor basen.
✓ Mulighet til å holde på varmen i 30 min

Kjøp KitchenAid Vannkoker (1.7L) (annonselenke)

KitchenAid Vannkoker 1,25 liter

Vannkokere er ofte ikke de mest elegante maskinene på kjøkkenbenken. KichenAid sin vannkoker derimot viser hvordan man kan lage en funksjonell og stilig vannkoker. Denne vannkokeren er brukervennlig og ser utrolig kul ut. Den koker vann på kort tid, og den står på en plattform slik at den kan enkelt roteres rundt. Hos Bakeren og Kokken har denne vannkokeren 4.9/5. Det eneste vi savner er forhåndsprogrammerte temperaturinnstillinger og mulighet til å holde på varme.

Anbefalte tester

✓ 1,25-liters kapasitet
✓ Slås av automatisk.
✓ Stilig utseende og ser elegant ut i kjøkkenet ditt.

✕ Har ikke mulighet til å holde på varmen.
✕ Mangler forhåndsprogrammerte temperaturinnstillinger.

Kjøp KitchenAid Vannkoker (1,25L) (annonselenke)

Ofte spurte spørsmål om vannkokere

Hvordan vedlikeholder jeg en vannkoker?

For å minimere mengden av mineralforekomster i vannkokeren må du alltid tømme den etter at du har brukt den. Du må fremdeles avkalke vannkokeren fra tid til annen, selv om frekvensen avhenger av vannet ditt. Sjekk manualen for produsentens spesifikke instruksjoner om avkalking. Ellers kan du fylle vannkokeren med eddikvann. Kok opp og eddiken vil løse opp belegget. Så lar du vannet stå i 15 minutter før du heller ut igjen.