Ingenting slår nybrent og nykvernet kaffe om morgenen. Det er den ultimate luksusen. Bokstavelig talt, ved å trykke på en knapp, blir kaffebønnene nykvernet, og drikken du ønsker vil bli levert i løpet av sekunder.

De beste espressomaskinene er ikke billig, og du kan forvente å betale flere tusenlapper for en god maskin. Er du i tvil kan du tenke på hvor mye du vil spare ved å bruke din espressomaskin enn å kjøpe dyre latter og cappuccinoene fra kaféer .

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

1) Sage BES500 The Bambino Plus Vår favoritt!

Hovedappellen med denne maskinen er at den gjør det vanskelig å lage dårlig kaffe. Det medfølgende tilbehøret og de klare instruksjonene lar hvem som helst lage god kaffe.Den automatiske melkeskummingen er ikke bare tidsbesparende, men den fungerer glimrende. Hvis du vil ta dine første skritt inn i espresso-verdenen, er dette et flott sted å starte.

Anbefalte tester
  • Expertreviews.co.uk: "If you want to take your first steps into the world of proper espresso, this is a superb place to start."

-> Kjøp Sage BES500 fra Bakeren og Kokken (annonselenke)

2) DeLonghi Kaffemaskin ECAM 21.117 W

Dette er en veldig brukervennlig maskin som har fått 9.85 av 10 stjerner av Trustedcoffeereviews.co.uk. Den har et enkelt kontrollpanelet som lar deg velge mellom 3 forskjellige temperaturer, intensitet og mengde. Den har også et cappuccino-system som lar deg lage skum til den perfekte cappuccinoen.

Anbefalte tester

-> Kjøp DeLonghi ECAM 21.117 W fra Bakeren og Kokken (annonselenke)

3) DeLonghi Espressomaskin EC685 Svart

Selv om Delonghi EC-685 ikke er den beste allsidige espressomaskinen, er det fortsatt verdt å vurdere. Maskinen er veldig enkel å bruke, og den lager velsmakende kaffe. Fremfor alt gir den enestående skum. En annen fordel er at den er en av de mer rimelige maskinene i denne listen.

Anbefalte tester
  • Goodhousekeeping.com: "This model is great for anyone in need of a coffee machine but who’s also short of space in the kitchen."

-> Kjøp DeLonghi EC-685 fra Bakeren og Kokken (annonselenke)

5) Gaggia Classic ver.3 (2019 Pro) Espressomaskin

Gaggia Classic er den nyeste gjengivelsen av Gaggias elskede halvautomatiske espressomaskiner. Med den attraktive Gaggia-stilen, er det ikke rart at denne espressomaskinen er et populært valg for både nybegynnere og eksperter.

Anbefalte tester
  • Homegrounds.com: "The Gaggia Classic Pro offers the excellent brewing that we’ve come to expect from the Gaggia Classic and improves it with a commercial steam wand. "

-> Kjøp Gaggia Classic fra Bakeren og Kokken (annonselenke)

Ulike typer espressomaskiner

Manuelle maskiner krever finmalte bønner da de ikke har ingen innebygd kvern. Kaffen plasseres i et filter på et håndtak, og håndtaket brukes til å trekke vann gjennom bønnene. Disse maskinene finner du ofte på kaféer og gir de beste kaffene, men det er uten tvil den vanskeligste maskinen å mestre.

Når du brygger kaffe med en halvautomatisk espressomaskin heller du forhåndsmalt kaffe i filteret også presser du kaffen. Her trenger du ikke å manuelt trekke vannet gjennom bønnene da dette er her blir gjort med knapper.

Automatiske maskiner har en innebygget kaffekvern som maler bønnene. Størrelsen på espresso eller kaffedrikk er automatisert og ofte programmerbar. Disse maskinene passer deg som vil nyte av en god kopp espresso uten å måtte anstrenge deg. Ønsker du skummet melk må du kjøpe en melkeskummer ved siden av.

Super-automatiske maskiner er et trinn over automatiske maskiner. I tillegg til alt det automatiske maskiner kan, kan du ofte også skumme melk. Det eneste du trenger å huske er å fylle opp med kaffebønner, vann og melk.

Kapselmaskiner bruker kapsler for å lage espresso eller andre kaffedrikker. Dette er absolutt den letteste måten å få seg en espresso om morgenen.

Å velge riktig handler må du spørre deg om hvor lettvint du ønsker prosessen skal være, hvordan mye rengjøringen du tillater, hvor mye plass den kan ta, og selvfølgelig hvor mye den vil koste deg.

Del dette innlegget