Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Skousen

Hvis du har begrenset plass og vil ha bekvemmeligheten med automatisk kaffe uten bryet med å kjøpe og male kaffebønner, kan kaffepodemaskiner være noe for deg. Hver kapsel nøyaktig riktig mengde malt kaffe, ordnet slik at alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Vår favoritt!

Essenza Mini C30 Kapselmaskin

Best i test

Essenza Mini er liten og mektig kapselmaskin som er i stand til å lage de samme koppene som alle andre maskiner i Nespresso-linjen. Den slanke, attraktive rammen passer til selv det minste kjøkkenet, og dens enkelhet gjør den til den enkleste Nespresso-maskinen å bruke og rengjøre. Ikke bli lurt av alle de ulike maskinene med fancy og dyre funksjoner som Bluetooth og wifi. De funksjonene vil ikke gjøre at kaffen smaker bedre! Essenza Mini gir deg mest valuta for pengene og er derfor vår favoritt.

Kjøp Essenza Mini fra Skousen.no (annonselenke)

Vertuo Plus kapselmaskin

Nespresso Vertuo Plus er ikke like kjent som standard Nespresso-bøtter, men denne relative nykommeren tar kapselbasert kaffeproduksjon til et høyere sokkel. Maskinen er en absolutt fryd å bruke og lett å holde ren. Du får fem forskjellige kaffestiler som smaker like godt som det du får fra en espressomaskin av topp kvalitet, men med mye mindre innsats.

Kjøp Nespresso Vertuo Plus fra Skousen.no (annonselenke)