Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Skousen

Hvis du har begrenset plass og vil ha bekvemmeligheten med automatisk kaffe uten bryet med å kjøpe og male kaffebønner, kan kaffepodemaskiner være noe for deg. Hver kapsel nøyaktig riktig mengde malt kaffe, ordnet slik at alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Essenza Mini C30 Kapselmaskin Vår favoritt!

Best i test

Essenza Mini er liten og mektig kapselmaskin som er i stand til å lage de samme koppene som alle andre maskiner i Nespresso-linjen. Den slanke, attraktive rammen passer til selv det minste kjøkkenet, og dens enkelhet gjør den til den enkleste Nespresso-maskinen å bruke og rengjøre. Ikke bli lurt av alle de ulike maskinene med fancy og dyre funksjoner som Bluetooth og wifi. De funksjonene vil ikke gjøre at kaffen smaker bedre! Essenza Mini gir deg mest valuta for pengene og er derfor vår favoritt.

Anbefalte tester
  • coffeeandtech.ca: "The machine fits perfectly into a room where you have to save work space"
Kjøp Essenza Mini (annonselenke)

Vertuo Plus kapselmaskin

Nespresso Vertuo Plus er ikke like kjent som standard Nespresso-bøtter, men denne relative nykommeren tar kapselbasert kaffeproduksjon til et høyere sokkel. Maskinen er en absolutt fryd å bruke og lett å holde ren. Du får fem forskjellige kaffestiler som smaker like godt som det du får fra en espressomaskin av topp kvalitet, men med mye mindre innsats.

Anbefalte tester
  • t3.com: "The best pod machine you can buy,"
Kjøp Nespresso Vertuo Plus (annonselenke)

Hva er viktig å vurdere når man skal kjøpe kapselmaskin?

Kaffekvalitet
Kaffen burde være rik på smak med sterk aroma og hasselnøttfarget lag på toppen.

Kvalitet på materialer
Disse maskinene må tåle daglig bruk. Det er ofte de billige maskinene er satt sammen med spinkle og billige som gjør at de fort blir ødelagt.

Valuta for pengene
Alle kriterier spiller inn i dette. Ytelsen, kaffekvaliteten og følelsen av materialer måtte alle være verdt mengden du betaler for investeringen.

Montering og pakking
Dette inkluderte oppsettstid og klarhet i instruksjonene. Man ønsker heller ikke et overflod av unødvendig engangsplastemballasje.

Brukervennlighet
Kaffeputemaskiner handler om sølfri bekvemmelighet, så alle trinn i bruken, fra å fylle tanken til å velge kaffe og tømme pod-beholderen måtte være enkelt.

Del dette innlegget