Disse suger som bare det

Støvsugere er ikke bare et rengjøringsverktøy lenger - de er også noe å snakke om og til og med vise frem. Folk elsker virkelig sine støvsugere! De fleste har veldig sterke meninger om støvsugere, og det er utfordrende å finne ut hvilke støvsugere som faktisk gjør jobben bra.

En god støvsuger må gjøre jobben sin godt (selvfølgelig), være enkel å vedlikeholde, være allsidig nok til å ta på seg både tepper og gulv, og gi god valuta for pengene.

Vi har undersøkt markedets beste støvsugere for å finne de som vil gjøre rengjøring av hjemmet ditt til en raskere og enklere oppgave å håndtere. Disse undersøkelsene er basert på andre nettsider og publikasjoner, og denne listen er laget utifra deres resultater.

Beste generelle støvsuger: Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute

Å velge den "beste" støvsugeren er mildt sagt ikke lett. Å velge en støvsuger er veldig personlig og avhengig av mange forskjellige faktorer, så vi valgte produktet som tilfredstiller de fleste kravene. Hva er det som får Dysons V8 Absolute til å skille seg ut? Den er kraftig, lett, enkel å bruke og lagre, og kan enkelt kjøpes på nettet. Den renser bemerkelsesverdig godt, selv støvsuging av tepper. Som andre Dyson-modeller konverteres den enkelt til en håndholdt, og gir deg i utgangspunktet to støvsugeren i en.

Kjøp Dyson V8 fra NetOnNet.no (annonselenke)

Beste budsjettvennlige støvsuger: Shark Navigator Lift-Away Deluxe

Shark Navigator Lift-Away Deluxe

Shark's Navigator-linje er populær og anbefales sterkt. Selv om Shark-støvsugerne anses for å være det beste budsjettmerket der ute, har de noen begrensninger og vil sannsynligvis ikke vare så lenge som de dyrere merkene. Likevel, hvis det er prisen du prioriterer, kan du ikke gjøre det bedre enn en Navigator.

Godt å vite: Andre støvsugere lagd av Shark inkluderer den litt lettere Navigator Lift-Away og den enda rimeligere Navigator DLX.


Beste stående støvsuger: Dyson Ball Multi Floor 2

Dyson Ball Multi Floor 2

Denne kategorien er tøff å vurdere ettersom det så mange alternativer der ute. Produktet som topper tronen her er Dyson Ball Multi Floor 2. Grunnen til dette er sin allsidighet på tvers av alle gulvtyper, enkel navigering og utrolig kraftig sug. Vår eneste klage er den store størrelsen og den tunge vekten, men det er ikke uventet når det gjelder opprøret.

Godt å vite: Å handle direkte på Dysons nettsted gir deg en rekke fordeler, inkludert gratis verktøy med auto-registrering, tilgang til eksklusive farger og gratis 2-dagers frakt.

Beste stangstøvsuger: Shark APEX UpLight Lift-Away DuoClean

Shark APEX UpLight Lift-Away DuoClean

Denne Shark-modellen har alt vi ser etter i en stangstøvsuger: den føles lett, har rimelig pris og muligheten til å stå på egen hånd. Kanskje det virker bagatellmessig, men en støvsuger  som ikke kan stå oppreist på egen hånd kan føre til noen irriterende hodepine, spesielt hvis du mangler lagringsplass. Når det gjelder ytelse, er denne modellen en arbeidshest, selv om den, i likhet med andre stangstøvsugere, har en lavere effekt sammenlignet med stolper.

Hvem det er best for: De som vil ha noe lett og lett å navigere; de som støvsuger ofte; de som vil ha noe allsidig; de som bor på et mindre sted.

Godt å vite: For noe billigere har APEX DuoClean færre funksjoner, men koster litt mindre.

Beste støvsuger med beholder: Miele Compact C1 Turbo Team

Miele Compact C1 Turbo Team


Miele, et tysk merke som har eksistert i over 100 år, er kjent for førsteklasses apparater og støvsugere. De utmerker seg med å produsere svært pålitelige og kraftige dunksuger, og virkelig noen av deres dunkemodeller blir anbefalt. Det vi elsker med Compact C1 er den mindre størrelse, relativt lave prispunkt og sterke filtreringssystem. Det er flott for kjæledyrseiere, både leiligheter og store hjem, og de som trenger en lettere støvsuger.

Hvem det er best for: De som vil ha noe som vil vare i mange, mange år. Også for de som ønsker en støvsuger med beholder, men har begrenset lagringsplass.

Beste håndholdte støvsugeren: Black + Decker Dustbuster Handheld

Den gode, gammeldagse Dustbuster er virkelig den beste håndholdte støvsugeren. Den klager aldri, er grei og pålitelig, og er en drøm hvis du trenger noe som vil ta seg av lett rengjøring av vedlikehold - spesielt hvis du har et kjæledyr. Den har til og med en roterende dyse, og kan tas fra hverandre ganske enkelt for regelmessig rengjøring. Selv om håndholdte støvsugere ikke er bygget for å vare evig, kan du kanskje ha Dustbuster lenger enn forventet.

Godt å vite: Det er en nyere versjon som er dyrere, men du får bare noen få nye funksjoner.