Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til HifiKlubben.no

Mange av dagens platespillerne har innebygde funksjoner som du aldri vil finne på gamle platespillere, inkludert Bluetooth-tilkobling og USB-porter. Med en USB-utgang kan du spille inn alle LP-ene du allerede eier direkte til datamaskinen din, noe som gir deg den ekstra bonusen at du kan lytte til vinylene dine uansett hvor du er.

Takket være disse smarte funksjonene er de beste platespillerne du kan kjøpe i dag virkelig moderne enheter. Det betyr at hvis du er en musikkelsker og bare ikke får nok av den varme lyden av vinyl, er det på tide å velge en av de beste platespillerne fra denne listen.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

1) Pro-Ject Debut Carbon EVO Vår favoritt!

Pro-Ject Debut Carbon EVO tilbyr alt du vil ha i en spiller for pengene: utmerket lydkvalitet, enkel installasjon og bruk og slående utseende. Denne spilleren har fått 5/5 stjerner fra den anerkjente publikasjonen "What Hi-Fi?". Her avslutter de anmeldelsen sin med "even after a few years it has proved that it’s still among the class leaders at this price." Den er også toppvalget til New York Times fra deres liste over de beste platespillerne på markedet.

Pro-Ject Debut Carbon EVO platespiller er et vinylavspillingssystem av høy kvalitet som er designet for audiofile som ønsker å nyte platene deres i best mulig kvalitet. Denne platespilleren har en rekke avanserte teknologier og funksjoner som bidrar til å levere en eksepsjonell lytteopplevelse.

En av de fremtredende funksjonene til Pro-Ject Debut Carbon EVO er dens 8,6-tommers tonearm i karbonfiber i ett stykke. Denne tonearmen er laget av et høykvalitets karbonfibermateriale som er både lett og sterkt, og gir utmerket sporing og sporing av postene dine. Dette bidrar til å sikre at du hører alle nyanser og detaljer i musikken din, og gir en eksepsjonell lytteopplevelse.

I tillegg til sin karbonfiber tonearm, har Pro-Ject Debut Carbon EVO også en rekke andre avanserte teknologier som bidrar til å forbedre ytelsen. For eksempel har platespilleren elektronisk hastighetsvalg, slik at du enkelt kan bytte mellom 33 og 45 RPM avspillingshastigheter. Dette gjør det til et allsidig alternativ som er i stand til å spille et bredt spekter av forskjellige plater.

Når det gjelder byggekvalitet, er Pro-Ject Debut Carbon EVO en robust og pålitelig platespiller. Platespilleren har en tung tallerken i stemplet stål på 1,7 kg som er dempet med TPE, noe som gir en stabil og stabil overflate for platene dine å snurre på. Dette bidrar til å sikre at platene dine spilles av med best mulig lydkvalitet, fri for forvrengning eller andre artefakter.

Totalt sett er Pro-Ject Debut Carbon EVO en platespiller av høy kvalitet som er designet for å gi audiofile en eksepsjonell lytteopplevelse. Dens karbonfiber tonearm, avanserte teknologier og høykvalitetskomponenter gjør den til et godt valg for alle som ønsker å nyte vinylsamlingen deres i best mulig kvalitet.

Anbefalte tester

Kjøp Pro-Ject Debut Carbon EVO (annonselenke)

2) NAD C 558

NAD c 558 er en sofistikert platespiller for vinylelskere. NAD har rykte på seg for presisjonsteknikk som gjør at musikk høres fantastisk ut og denne spilleren leverer. Teknologibladet techweekmag.com skriver at denne platespilleren kommer med "all the features you need" og hyller platespillerens byggkvalitet og utseende. Platespilleren er av høy kvalitet som er designet for audiofile som ønsker å nyte vinylsamlingene sine i best mulig kvalitet. Denne platespilleren har en rekke avanserte funksjoner og teknologier som bidrar til å levere en eksepsjonell lytteopplevelse.

Dens presisjonsmaskinerte tallerken, høykvalitets tonearm og allsidige tilkoblingsmuligheter gjør den til et godt valg for alle som ønsker å nyte vinylsamlingen deres i best mulig kvalitet.

Anbefalte tester
Kjøp NAD C 558 (annonselenke)

Andre anbefalte platespillere

Sony platespiller PS-LX310BT

Denne platespilleren fra Sony leverer god og original vinyllyd. Her kan du også enkelt koble til eksterne høyttalere eller hodetelefoner med Bluetooth-tilkobling. Denne platespiller har fått 5/5 stjerner hos teknologi-magasinet whathifi.com. Her konkluderer de med at funksjonene, brukervennligheten og lyden gjør denne platespilleren til en solid vinner.

Anbefalte tester
Kjøp PS-LX310BT

Denon DP-400

Denon DP-400 tilbyr den beste kombinasjonen av ytelse og bekvemmelighet
Den er enkel å sette opp, høres bra ut og har praktiske funksjoner som gjør det enkelt å nyte platesamlingen. Hos nytimes.com var det tidligere toppvalget for beste platespiller (som nå er Pro-Ject Debut Carbon EVO).

Kjøp Denon DP-400 (annonselenke)

Vanlige spørsmål om platespillere

Hvis du verdsetter lydkvalitet, er det rimelig å si at en platespiller er noe for deg! For noen mennesker er det ikke stor forskjell på denne og vanlige høyttalere, men andre setter pris på den autentiske og unike lyden. Det er mange fordeler med å spille musikken din på en platespiller.

Høres musikken bedre ut på en platespiller?

Ja, de gjør det fordi mye data faktisk går tapt når en lydfil blir komprimert til et digitalt format. Dette tapet skjer ikke når det blir presset ned til en vinylplate. Du kommer til å høre musikken din akkurat slik favorittartistene dine hadde tenkt seg.

Er vinylplater verdt pengene?

For mange er vinylplater verdt pengene. Som vi nevnte ovenfor, høres vinylplater betydelig bedre enn CDer eller digitale lydfiler. Vinylplater er også litt vanskeligere å finne enn CDer eller digitale filter. Det kan ta ganske lang tid å finne en plate du faktisk liker, og det hele gjør lyttingen mer behagelig og tilfredsstillende.

Er det dumt å la en plate ligge igjen i spilleren etter at du har hørt på musikk?

Ja, det er det. Det øker risikoen for at den blir skitten eller ødelagt. Hvis du alltid er skyldig i å gjøre det må du i det minste ikke glemme å la støvdekselet være åpent.

Er det greit å ta på en vinylplate?

Definitivt ikke overflaten siden du kan overføre smuss og støv fra hendene til vinylplaten din. Du kan også forårsake skade på sporene. I det minste skal du bare håndtere c i kantene.

Derfor er det alltid en god praksis å bruke hansker hvis du planlegger å snu samlingen din ofte.

Skrapes vinylplater enkelt?

Ja, det gjør de fordi vinyl faktisk er et mottakelig materiale. Selv små støv-biter eller det å bare å stable dem oppå hverandre kan forårsake skade. Det beste tipset for å ta vare på vinylplater er å sette dem tilbake etter å ha lyttet på dem.

Trenger du høyttalere for platespillere?

Det avhenger av kvaliteten på den innebygde høyttaleren i platespilleren. Det skader ikke å bruke eksterne høyttalere uansett siden de kan forbedre lydkvaliteten til enheten. Bare sørg for å plassere høyttalerne på et separat underlag fra platespilleren, slik at høyttalernes vibrasjoner ikke forstyrrer enheten din.