Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Coolstuff.no og NetOnNet.no

De beste fotbadene er ikke bare bøtter med vann du putter føttene i. Mange av dem har funksjoner som temperaturregulering for å gjøre vannet ditt mer behagelig, massasjerullere som masserer føttene eller vibrasjoner. Mange av disse fotbadene er også ganske rimelige. Dette er en flott gave til deg selv eller en du er nær.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Zenkuru fotbad

Hvis du leter etter et rimelig alternativ som har de viktigste funksjonene, kan du ikke gå galt med dette fotbadet fra Zenkuru. Enheten er tilgjengelig med 3 forhåndsinnstilte massasjeprogrammer, men du har også muligheten til å stille inn et eget program. Vanntemperaturen kan du stille mellom ca. 42° C til 54° C og ved hjelp av massasjerullene stimuleres blodsirkulasjonen i føttene dine.

4,4 av 5 hos svenske Coolstuff etter 149 kundeanmeldelser.

Kjøp Zenkuru Fotbad fra Coolstuff.no (annonselenke)

Andersson FTB 2.0

Andersson Fotbad FTB 2.0 er en relativt billig modell som har fått gode anmeldelser fra NetOnNet med 4 av 5 stjerner. Et stort pluss er muligheten til å stille inn ønsket temperatur på vannet og kan stilles inn mellom 35-48 ºC. Den har også et boblebad og en begrenset massasjefunksjon. God pris i kombinasjon med gode egenskaper og kundeanmeldelser gjør dette fotbadet til en anbefaling.

4 av 5 stjerner hos NetOnNet etter 58 kundeanmeldelser.

Kjøp Andersson FTB 2.0 fra NetOnNet.no (annonselenke)