Bluetooth-høyttalere kommer i en rekke design og størrelser, og det er vanskelig å kunngjøre en modell som er perfekt for enhver situasjon. Men vi tror UE Wonderboom 2 vil appellere til nesten alle. Den fulle, klare lyden og den ekstremt robuste, kompakte designen gjør den til en perfekt reisefølge.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Dali Katch G2

Premium-valget

Den andre generasjonen av DALI Katch følger trygt i fotsporene til forgjengeren. Det er gjort forbedringer på kabinettet og batterilevetiden er økt med noen timer. Men lyden beholdes. Noe som alt i alt er en god ting, da Katch er blant høyttalerne i sin størrelse og vektklasse som har den reneste og mest veloppløste lyden. Den har også et stilig dansk design som fanger oppmerksomheten. Nedsiden er selvfølgelig den stive prisen.

The Dali Katch G2 is simply the best sound-per-pound Bluetooth speaker on the market right now, both comfortable in your home and on the road. - whathifi.com

Kjøp Dali Katch G2 fra Hifiklubben.no (annonselenke)

JBL Charge 5

Budsjett-valget

For pengene er JBL Charge 5 er en klar no-brainer. Her får du en høyttaler som varer hele dagen, høres bra ut, kan tåle all slags misbruk og topper telefonen i en klype.

The Charge 5 is currently as good a sound as you can get in a portable Bluetooth speaker design for under £200 - whathifi.com

Kjøp JBL Charge 5 fra Kjell.com (annonselenke)

Marshall Acton II BT

Marshall Acton II er en høytaler med klassisk styling som står til kontrast mot de andre små Bluetooth-høyttalerne på markedet. Her får du fysiske kontrollknapper, appstøtte og en kraftig lydopplevelse. Dette er en veldig stilig høytaler som ser bra ut på hyllen din! På toppen av det kan du stole på kraftig og velbalansert lyd, og ønsker du å justere lyden manuelt kan du også gjøre det via en applikasjon fra din smarttelefon. Det er også en 3,5 mm inngang for AUX-kabler som gjør at du kan bruke høyttaleren direkte med mobilen via en kabel.

Kjøp Marshall Acton II BT fra Kjell.com (annonselenke)

JBL Xtreme 3

For store rom og store sammenkomster

Xtreme 3 fyller enkelt et stort rom (eller en liten parkeringsplass) med tilfredsstillende lyd, og den har et robust designet som gjør den koffertvennlig.

Hvis du vil ha en bærbar Bluetooth-høyttaler som nærmer seg lyden til et godt lite stereoanlegg, men som likevel er robust nok til å ta nesten hvor som helst, er JBL Xtreme 3 et fantastisk valg. For sin størrelse er Xtreme 3 en av de best lydende bærbare Bluetooth-høyttalerne vi har testet. Den har en IPX7-vurdering, noe som betyr at den kan overleve nedsenkning i 1 meter vann, og den inkluderer en praktisk, sterk bærestropp. Xtreme 2 har også 19 timers batterilevetid.

The JBL is a solid and sturdy product that should cope with anything you throw at it. But it also harbours a level of sophistication and sound quality that will surprise many. - whathifi.com

Kjøp JBL Xtreme 3 fra Kjell.com (annonselenke)

Andre anbefalinger


Sony SRS-XB33

Mellomstor sedan av bærbare BT-høyttalere

SRS-XB33 har en detaljert, klar lyd, med en robust design og mange funksjoner.

Hvis du trenger noe som høres litt høyere og fyldigere ut enn UE Wonderboom 2, men som er mer bærbart og rimeligere enn JBL Xtreme 2, finner Sony SRS-XB33 en fin mellomvei.  XB33 har dyp bass og en detaljert og naturlig lyd. Den er kraftig nok til å fylle et stor rom, og har omtrent 16 timers batterilevetid. Den er også bygget for å tåle en støyt med en IP67-rating. Denne høytaleren er omtrent 2.5 ganger større og tyngre enn Wonderboom 2, så den er ikke i nærheten av så bærbar.

Kjøp Sony SRS-XB33

UE Hyperboom

For bassengfester og avslapping i parker

Hyperboom spiller høyt nok til å fylle en bakgård, men tilbyr lydkvalitet som på mange måter kan sammenlignes med et godt lite stereoanlegg.

UE Hyperboom kan være det nærmeste vi har funnet en bærbar Bluetooth-høyttaler som gjør alt bra. Den spiller nesten dobbelt så høyt som JBL Xtreme 2, så den er ideell for utedørs-fester. Den har også en jevn og naturlig vokal, og har rikelig med dyp bass. Den er kompakt og lett nok til at folk flest kan bære det. Den har også en IPX4-vurdering, så den vil overleve vannsprut.

Kjøp UE Hyperboo

UE Wonderboom 2

Wonderboom 2 har en naturlig lyd og et kult design, og den er bygget for å overleve utendørse eventyr.

Med klar vokalgjengivelse og en god mengde bass for sin størrelse, gir den høytaleren svært tilfredsstillende lyd. Den har IP67-klassifisering og er en av de mest robuste Bluetooth-høyttalerne i denne listen. Den er i stand til å overleve en dunking i 1 meter vann - men siden den flyter, vil den sannsynligvis aldri synke så dypt. Wonderboom 2 sin eneste ulempe er batterilevetiden, som på 8 timer er tilstrekkelig, men ikke imponerende. Den har et kompakt design, men formen gjør det litt vanskelig å pakke bort i en koffertlomme eller laptop-veske.

Kjøp UE Wonderboom 2

Del dette innlegget