Bluetooth-høyttalere kommer i en rekke design og størrelser, og det er vanskelig å kunngjøre en modell som er perfekt for enhver situasjon. Men vi tror UE Wonderboom 2 vil appellere til nesten alle. Den fulle, klare lyden og den ekstremt robuste, kompakte designen gjør den til en perfekt reisefølge.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Dali Katch G2

Premium-valget

Den andre generasjonen av DALI Katch følger trygt i fotsporene til forgjengeren. Det er gjort forbedringer på kabinettet og batterilevetiden er økt med noen timer. Men lyden beholdes. Noe som alt i alt er en god ting, da Katch er blant høyttalerne i sin størrelse og vektklasse som har den reneste og mest veloppløste lyden. Den har også et stilig dansk design som fanger oppmerksomheten. Nedsiden er selvfølgelig den stive prisen.

The Dali Katch G2 is simply the best sound-per-pound Bluetooth speaker on the market right now, both comfortable in your home and on the road. - whathifi.com

Dali Katch G2 er liten og lett, noe som gjør den enkel å ta med deg uansett hvor du går. Høyttaleren er litt over 15,2 cm lang og veier mindre enn 0,91 kg, så den kan lett passe inn i en ryggsekk, veske eller til og med en lomme. Dette gjør det til et praktisk alternativ for folk som ønsker å nyte musikken eller annet lydinnhold mens de er på farten.

Dali Katch G2 er designet for å levere lyd av høy kvalitet. Høyttaleren har to spesialdesignede drivere og en passiv radiator som jobber sammen for å produsere fyldig, fyldig lyd. Høyttaleren har også en bassport som bidrar til å forbedre de lave frekvensene, og gir dyp, kraftfull bass som er perfekt for musikk, filmer eller spill.

Nedsidene med Dali Katch G2 er ikke integrert AirPlay, Chromecast eller strømmetjenester. Den kan ikke spille musikk via USB, og den kommer ikke med en standard USB-lader. Den er heller ikke vanntett.

Som konklusjon er Dali Katch G2 en bærbar trådløs høyttaler som er perfekt for folk som ønsker høykvalitetslyd og praktiske funksjoner i en kompakt, stilig pakke. Enten du er hjemme, på kontoret eller ute og går, kan Dali Katch G2 gi rik, fyldig lyd som vil forbedre enhver lytteopplevelse.

Kjøp Dali Katch G2 fra Hifiklubben.no (annonselenke)

Sonos Roam

SONOS ROAM er en kompakt, bærbar trådløs høyttaler som er designet for å gi høykvalitetslyd hvor som helst. Denne allsidige høyttaleren er perfekt for folk som ønsker å nyte musikken eller annet lydinnhold på farten, enten de er hjemme, på kontoret eller ute og reiser. Her er noen av hovedfunksjonene og fordelene med den trådløse Roam-høyttaleren:

Roam er liten og lett, noe som gjør den enkel å ta med deg uansett hvor du går. Høyttaleren er litt over 15 cm lang og veier mindre enn en kg, så den kan lett passe inn i en ryggsekk, veske eller til og med en lomme. Dette gjør det til et praktisk alternativ for folk som ønsker å nyte musikken eller annet lydinnhold mens de er på farten. Den har en batteritid på 10 timer som gjør at du lett kan ta den med ut i parken uten å bekymre deg for tomt batteri.

Sonos Roam er designet for å levere lyd av høy kvalitet. Høyttaleren har en spesialdesignet driver og en passiv radiator som jobber sammen for å produsere fyldig, fyldig lyd. Høyttaleren har også et automatisk Trueplay-tuningsystem som justerer lyden til den spesifikke akustikken i rommet, og sikrer at lyden alltid låter best mulig.

Sonos Roam er vannavstøtende og slitesterk. Høyttaleren har en IP67-klassifisering, noe som betyr at den tåler å være nedsenket i vann på opptil 1 meter dyp i opptil 30 minutter. Dette gjør det til et flott alternativ for bruk i våte eller fuktige omgivelser, for eksempel i nærheten av et basseng eller på stranden. Høyttaleren er også bygget for å tåle påkjenningene ved daglig bruk, slik at den tåler sporadiske støt eller fall uten å gå i stykker.

Den er kompatibel med en rekke enheter og strømmetjenester. Høyttaleren kan kobles til en smarttelefon, nettbrett eller annen enhet ved hjelp av Bluetooth eller WiFi, slik at brukere enkelt kan spille av favorittmusikken eller annet lydinnhold. Høyttaleren er også kompatibel med en rekke strømmetjenester, inkludert Apple Music, Spotify og Amazon Music, slik at brukere kan få tilgang til hele musikkbiblioteket uten å måtte bytte enhet.

Sonos Roam en allsidig, bærbar trådløs høyttaler som er perfekt for folk som ønsker å nyte høykvalitetslyd på farten. Enten du er hjemme, på kontoret eller ute og går, kan Sonos Roam gi rik, fyldig lyd som vil forbedre enhver lytteopplevelse.

Kjøp Sonos Roam fra Hifiklubben.no (annonselenke)

JBL Charge 5

Budsjett-valget

For pengene er JBL Charge 5 er en klar no-brainer. Her får du en høyttaler som varer hele dagen, høres bra ut, kan tåle all slags misbruk og topper telefonen i en klype.

The Charge 5 is currently as good a sound as you can get in a portable Bluetooth speaker design for under £200 - whathifi.com

Kjøp JBL Charge 5 fra Kjell.com (annonselenke)

Marshall Acton II BT

Marshall Acton II er en høytaler med klassisk styling som står til kontrast mot de andre små Bluetooth-høyttalerne på markedet. Her får du fysiske kontrollknapper, appstøtte og en kraftig lydopplevelse. Dette er en veldig stilig høytaler som ser bra ut på hyllen din! På toppen av det kan du stole på kraftig og velbalansert lyd, og ønsker du å justere lyden manuelt kan du også gjøre det via en applikasjon fra din smarttelefon. Det er også en 3,5 mm inngang for AUX-kabler som gjør at du kan bruke høyttaleren direkte med mobilen via en kabel.

Kjøp Marshall Acton II BT fra Kjell.com (annonselenke)

JBL Xtreme 3

For store rom og store sammenkomster

Xtreme 3 fyller enkelt et stort rom (eller en liten parkeringsplass) med tilfredsstillende lyd, og den har et robust designet som gjør den koffertvennlig.

Hvis du vil ha en bærbar Bluetooth-høyttaler som nærmer seg lyden til et godt lite stereoanlegg, men som likevel er robust nok til å ta nesten hvor som helst, er JBL Xtreme 3 et fantastisk valg. For sin størrelse er Xtreme 3 en av de best lydende bærbare Bluetooth-høyttalerne vi har testet. Den har en IPX7-vurdering, noe som betyr at den kan overleve nedsenkning i 1 meter vann, og den inkluderer en praktisk, sterk bærestropp. Xtreme 2 har også 19 timers batterilevetid.

The JBL is a solid and sturdy product that should cope with anything you throw at it. But it also harbours a level of sophistication and sound quality that will surprise many. - whathifi.com

Kjøp JBL Xtreme 3 fra Kjell.com (annonselenke)

Andre anbefalinger


Sony SRS-XB33

Mellomstor sedan av bærbare BT-høyttalere

SRS-XB33 har en detaljert, klar lyd, med en robust design og mange funksjoner.

Hvis du trenger noe som høres litt høyere og fyldigere ut enn UE Wonderboom 2, men som er mer bærbart og rimeligere enn JBL Xtreme 2, finner Sony SRS-XB33 en fin mellomvei.  XB33 har dyp bass og en detaljert og naturlig lyd. Den er kraftig nok til å fylle et stor rom, og har omtrent 16 timers batterilevetid. Den er også bygget for å tåle en støyt med en IP67-rating. Denne høytaleren er omtrent 2.5 ganger større og tyngre enn Wonderboom 2, så den er ikke i nærheten av så bærbar.

Kjøp Sony SRS-XB33

UE Hyperboom

For bassengfester og avslapping i parker

Hyperboom spiller høyt nok til å fylle en bakgård, men tilbyr lydkvalitet som på mange måter kan sammenlignes med et godt lite stereoanlegg.

UE Hyperboom kan være det nærmeste vi har funnet en bærbar Bluetooth-høyttaler som gjør alt bra. Den spiller nesten dobbelt så høyt som JBL Xtreme 2, så den er ideell for utedørs-fester. Den har også en jevn og naturlig vokal, og har rikelig med dyp bass. Den er kompakt og lett nok til at folk flest kan bære det. Den har også en IPX4-vurdering, så den vil overleve vannsprut.

Kjøp UE Hyperboo

UE Wonderboom 2

Wonderboom 2 har en naturlig lyd og et kult design, og den er bygget for å overleve utendørse eventyr.

Med klar vokalgjengivelse og en god mengde bass for sin størrelse, gir den høytaleren svært tilfredsstillende lyd. Den har IP67-klassifisering og er en av de mest robuste Bluetooth-høyttalerne i denne listen. Den er i stand til å overleve en dunking i 1 meter vann - men siden den flyter, vil den sannsynligvis aldri synke så dypt. Wonderboom 2 sin eneste ulempe er batterilevetiden, som på 8 timer er tilstrekkelig, men ikke imponerende. Den har et kompakt design, men formen gjør det litt vanskelig å pakke bort i en koffertlomme eller laptop-veske.

Kjøp UE Wonderboom 2