Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Outnorth.no

En god pulsklokke viser ikke bare tid og dato, men gir deg også viktig informasjon som skal hjelpe deg under trening eller når du er ute på tur. Dette kan være hjelp med navigering, planlegging og forutse været. Klokker med turspesifikke funksjoner er veldig populære i disse dager, og selskapene bak dem gjør store fremskritt når det gjelder å kombinere design med nyttig teknologi. Ettersom nye modeller av pulsklokker blir gitt ut regelmessig, oppdaterer vi kontinuerlig denne listen for å alltid kunne anbefale deg de beste produktene som er tilgjengelige.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Garmin Fenix 6

Garmin Fenix 6 er en av de mest populære klokkene fra den kjente amerikanske produsenten Garmin. Det er en multisportklokke er den laget av holdbare og robuste materialer og har flere funksjoner som er spesielt nyttig når det gjelder friluftsliv og sport. Fenix 6-klokken er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser og har Safir-glass slik at det skal mye til for at den får riper. PRO-modellen støtter også topografiske kart for enkel navigering. Fenix 6-klokken er best for turgåere, backpackere, fjellklatrere og de som driver med mer enn én sport.

Kjøp Garmin Fenix 6 fra Outnorth.no (annonselenke)

Garmin Fenix 5

Fenix 5 er fullt utstyrt, har utmerket batterilevetid og er enkel å bruke. Nedsiden her er at denne klokken er noe dyrere enn de andre på denne listen.

Kjøp Garmin Fenix 5 fra Outnorth.no (annonselenke)

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro er en nisjeklokke for de som primært trener utholdenhet. Denne klokken har et batteri som er optimalisert for lange løp. Hvis du imidlertid ikke krever så lang batterilevetid for løping, bør du sannsynligvis se på noen av de andre alternativene som gir flere funksjoner og lengre batterilevetid ved bruk av andre funksjoner.

Kjøp Suunto 9 Baro fra Outnorth.no (annonselenke)

Garmin Forerunner® 645

Garmin Forerunner 645 er en praktisk og stilig Garmin GPS-klokke som måler aktiviteten din. Her får du pulsmåling, appintegrasjoner og mange andre funksjoner som gjør at du vil trene smartere.

Kjøp Garmin Forerunner 645 fra Fjellsport.no