Kullsyremaskiner har kommet langt siden starten, da de stort sett bare var tilgjengelige for kommersiell bruk. Ikke bare kan du lage kullsyrevann hjemme, men du trenger ikke lenger å kjøpe en klumpete maskin for å få de sprudlende boblene. Kullsyremaskiner kommer i alle fasonger og størrelser i dag. Om du er en som er glad i kullsyrevann kan det å investere i en god kullsyremaskin kan spare deg for mye penger i det lange løp.

Denne listen har blitt lagd basert på karakterer, anmeldelser og kundeerfaringer som vi har funnet på nettet.

Vår favoritt er Aarke Carbonator II. Denne kullsyremaskinen skiller seg ut med sitt stilige og tidløse design, og samtidig har de funksjonene vi er ute etter i en kullsyremaskin.

Aarke Carbonator II Vår favoritt!

Den ultimate kullsyremaskinen

Aarke Carbonator II er en kullsyremaskin man faktisk ønsker å vise fram på kjøkkenet takket være det tidløse designen som ser litt ut som en gammeldags brusfontene. Det tar ikke mye plass heller, og er kompakt og enkel å bruke. Aarke Carbonator II er også veldig portabel siden den ikke trenger å plugges inn noe sted.

Anbefalte tester
  • Esquire.com: "it's a kitchen upgrade, a planet upgrade, and a smart investment."
Kjøp Aarke Carbonator II (annonselenke)

SodaStream Spirit One Touch

SodaStream Fizzi OneTouch lager velsmakende kullsyrevann, og det er lett å tilpasse nivået av kullsyren. Som de fleste SodaStream-modeller er vannet den lager deilig og har perfekt mengde med bobler. Takket være maskinens slanke og greie design er Fizzi OneTouch også en av de enkleste kullsyremaskinene å bruke, rengjøre og fylle på.

Anbefalte tester
  • Thespruceeats.com: "This automatic soda maker delivers consistent results every time"
Kjøp SodaStream Spirit (annonselenke)

SodaStream Source

SodaStream er en stilig kullsyremaskin designet av Yves Béhar. Dette maskinen har gjort det bra på internasjonale tester, og har blant annet vunnet Reddot design Awards Product of the Year 2014.

Anbefalte tester
  • Sodasherpa.com: "The SodaStream Source is an excellent machine if you prefer your soda with minimal fizz or if you only drink a moderate amount of soda and simply want to cut out plastic bottles."
Kjøp SodaStream Source (annonselenke)

SodaStream Genesis

SodaStream Genesis er en ekstremt kompakt kullsyremaskin for hjemmet. Den bruker ikke batterier og ingen strøm, noe som gjør den perfekt for båter eller bobiler.

Som de fleste SodaStream-maskiner bruker Genesis gjenbrukbare og BPA-frie plastflasker. Det er også en av de eldre SodaStream-modellene, så du kan ofte finne den brukt til en utmerket pris.

Kjøp SodaStream Genesis (annonselenke)

Vanlige spørsmål

Hvordan funker en kullstyremaskin?

De fleste kullstyremaskiner er avhengige av en beholder med karbondioksid under trykk for å føre karbonatisering til en væske. Gassen slippes ut gjennom en sifon og tvinges deretter inn i vann i det forseglede miljøet til en flaske. Beholderne med karbondioksid som kommer med de fleste kullsyremaskiner har utløpsdatoer og må byttes ut etter en periode, men det vil nok ikke være et problem hvis du bruker kullsyremaskinen jevnlig siden da må du uansett erstatte beholderne. Gassbeholderne kan byttes og fylles på via forhandlerens nettsteder og i noen butikker.

Del dette innlegget