Det kan være litt slitsomt og forvirrende å kjøpe barbermaskin på nett. Det er så mange forskjellige typer, størrelser og prisklasser tilgjengelig. Så det er smart å gjøre god research på forhånd om alle tilgjengelige barbermaskiner, se nøye på dine behov og alle alternativer i hver prisklasse.

Å gjøre denne researchen kan noen ganger være overvelmende, fordi det er ganske mange forskjellige produsenter. Heldigvis kan vi hjelpe deg med det og vi har satt sammen en topp 5 barbermaskin slik at du umiddelbart vet hvilke modeller som er populære for øyeblikket. I denne artikkelen gjennomgår Testmagasinet en rekke testvinnende barbermaskiner og ser på fordelene som skiller de beste barbermaskinene fra de gjenværende barbermaskinene på markedet.

Vår favoritt!

1) PHILIPS SERIES 9000 S9711 / 31

Hvis du er ute etter en luksus barbermaskin, er Philips Series 9000 S9711 / 31 for deg. Denne modellen har en skjerm der du kan lese ulike typer informasjon. For eksempel batterilevetiden, eller når det er på tide å rengjøre barbermaskinen. Rengjøring er enkel. Inkludert i pakken er en rengjøringsstasjon. Du kan legge barbermaskinen på denne stasjonen og den blir rengjort automatisk.

Rengjøringsstasjonen sikrer at barbermaskinen din blir smurt, rengjort og tørket. Dette holder barberhodet alltid rent. Denne modellen er ideell for å barbere av seg kraftig skjeggvekst, men det er også mulig å holde skjegget i form. Et skjeggtrimmerfeste er inkludert for å holde alt ryddig.

I tillegg vil du motta en oppbevaringspose slik at du enkelt kan transportere denne barbermaskinen. Vi anbefaler at du først bruker det medfølgende skjeggtrimmerfestet for trimming, slik at du kan barbere deg mye mer komfortabelt.

Fordeler og ulemper Philips Series 9000 S9711 / 31

Du har en standard 2-årsgaranti på dette produktet, og du mottar manualen gratis. I tillegg kommer denne modellen som standard med en rengjøringsstasjon, skjeggtrimmerfeste, oppbevaringspose og en lader.

Enkel trimmer med det medfølgende skjeggtrimmerfestet
Rengjøringsstasjon inkludert, automatisk vedlikehold av barbermaskin
Praktisk skjerm for å lese informasjon som gjenværende levetid
Du kan bare bruke denne barbermaskinen trådløst

-> Kjøp Philips Series 9000 S9711 / 31 her (annonselenke)

2) Phillips S6650/48

Denne barbermaskinen gir deg en rask og rimelig tett barbering på grunn av MultiPrecision-bladene. Her blir sskjeggstubber med bare et par drag! Dette er en typisk "mid-range" produkt som har ganske mye å tilby til en rimelig pris.

-> Kjøp Philips Series 9000 S6650 fra NetOnNet.no (annonselenke)

3) BRAUN SERIES 9 9296CC

Vil du ha en rimelig barbermaskin av høy kvalitet? Da kan Braun Series 9291CC være et alternativ for deg. Dette merket har selvfølgelig vært kjent i en rekke år i barbermaskinmarkedet, og det er ikke overraskende. Du vil motta en rengjøringsstasjon og reiseveske med denne modellen.

Denne modellen er det mest komplette settet innenfor Brauns serie 9-linje.
Du har tilgang til et avansert barberhode som består av 5 forskjellige barberingselementer. Denne modellen har en pulserende titan-sentertrimmer, og du kan lese batteriindikasjonen fra LED-skjermen.

Hvis du vil lade, gjøres dette på kort tid, ved å koble til den medfølgende ladestasjonen kan du raskt lade barbermaskinen. Det er enkelt å lagre denne modellen. Du vil motta en oppbevaringspose slik at du enkelt kan transportere denne barbermaskinen.

Fordeler og ulemper Braun Series 9291CC

Du har en standard 2-årsgaranti på dette produktet, og du mottar manualen gratis. I tillegg kommer denne modellen som standard med en rengjøringsstasjon, ladestasjon, oppbevaringspose, rengjøringsbørste og en lader.

Vedlikehold av barbermaskinen er enkel med rengjøring stasjon
Heavy skjeggvekst barbering med 5 barbering elementer og midt trimmer
lett å transportere med den medfølgende hardcase oppbevaringsveske
Bruk rensestasjonen krever at du har rengjøringsvæske

-> Kjøp Braun Series 9291CC her

4) Remington Ultimate XR1570

Har du et stort skjegg eller virkelig tung skjeggvekst som du ønsker å dempe? Da kan Remington Ultimate Series R9 være et godt alternativ for deg. Denne barbermaskinen har en turbomodus som sikrer at ikke skjegg blir for tungt. Det fine er at du også har ComfortSpin-kniver som roterer i motsatt retning for å forhindre hudirritasjon.

Denne barbermaskinen har et fleksibelt hode, slik at du enkelt kan oppdatere konturene i ansiktet ditt. Hvis du vil bytte et jevnt resultat med et stubbskjegg, kan du bruke trimmefestet. Dette lar deg trimme lengder fra 2 til 6 millimeter. Vanligvis er batteriets levetid omtrent en time. Du kan se på skjermen til denne barbermaskinen når du trenger å lade.

Fordeler og ulemper Remington Ultimate Series R9

Du har en standard 2-års innleveringsgaranti på dette produktet, og du mottar manualen gratis. I tillegg inkluderer denne modellen skjeggtrimmerfesting, ladestasjon og oppbevaringspose.

Turbomodus gjør det mulig å barbere til og med det tykkeste håret
Utfellbare detaljer trimmer symmetriske linjer og slanke sideburner
Rask ladefunksjon, kraft i 1 barbering i løpet av minutter
Ingen rengjøringsstasjon, derfor regelmessig vedlikehold av barbermaskinen

-> Kjøp Remington Ultimate Series R9 her

5) Braun Series 3 3040

Hvis du har vekst av nybegynnere eller lett skjegg, er Braun Series 3 3040 Wet & Dry en flott løsning for deg. Denne barbermaskinen har 3 forskjellige typer barberelementer. Du har 2 kniver og et senterblad som løfter skjegget. Alle disse barberingselementene flyttes uavhengig, slik at du enkelt kan følge konturene i ansiktet ditt.

Et annet tillegg til denne barbereren er den utvidbare presisjonstrimmeren, som du kan oppdatere sidebryggene dine med. En fordel er at denne enheten er vanntett, slik at du kan velge mellom forskjellige barberingsmodus. Tenk på tørt, vått eller i dusjen. Når du er ferdig barbering, kan du enkelt skylle barberhodet under kranen.

Fordeler og ulemper Braun Series 3 3040

Du har en standard 2-års innleveringsgaranti på dette produktet, og du mottar manualen gratis. I tillegg inkluderer denne modellen en rengjøringsbørste, beskyttelseshette og lader for å lade barbermaskinen.

Bruk barbermaskinen med barberingsskum i dusjen
Skyll helt og lett å rengjøre
En konkurransedyktig priset modell, sterk pris / kvalitet
Spesielt egnet for lett og middels skjeggvekst

-> Kjøp Braun Series 3 3040 her